Inspiration: 15 kontordesign ideer til teenage drenge og piger

Designe en teenagers værelse er utvivlsomt en udfordrende opgave. Du skal indarbejde og placere alle ting ordentligt, så teenageren kan slappe af, nyd med familie og venner, og vigtigst studere komfortabelt. For at skabe et ordentligt studierum for teenagere anbefales det, at forældrene skal involvere teenagen, så målet kan opnås med succes.

Placering - Først og fremmest skal du bestemme placeringen af ​​et studierum. Se efter et rum, der er stille og ikke hindres af de øvrige elementer i rummet. Ideelt set fungerer et hjørne af rummet perfekt. På den anden side, hvis der ikke er et frit hjørne, kan du overveje at omdanne til en garderobe eller et skab til et studieområde.

Kontor inspiration til teen piger.

MoreINSPIRATION
  • Frisk og ungdommelig - 10 Smukke Teen Girls Girls Design Ideas
  • Chic og farverigt piger værelse med hængende senge
  • Sjov og funktionel teenage arbejdsstation makeover

Møbler - Studiepladsmøblerne skal være enkle og komfortable, ligesom de passer sammen med indretningen af ​​rummet. Hvis værelset har en træ seng, skal du holde dig til en træstol og et skrivebord. Men hvis der er en smedejern seng, undgå smedejern møbler til studieområde som det ikke er behageligt. Desuden skal du også sørge for, at de møbler, du introducerer, indeholder tilstrækkelige rum og lagerplads.

Kontor inspiration til teenage drenge.

Décor - Det anbefales altid at forblive med samme indretning som almindeligt forekommende i rummet, så det blandes jævnt. Masser af tilbehør og dekorationer kan være distraherende, men at tilføje nogle stykker er sikre på at tilføje et personligt præg til rummet og gøre området attraktivt og indbydende til drenge og piger. En plakat af favoritkarakteren, et heldigt fyldt dyr, et stænk af farver, få fotografier, et funky vægur, farverige krukker til at holde papirclips eller -stifter, og en lys lampeskærm er få tilbehør, som er sikre på at spruce op område. For at vide, at alle de viste rum er tilgængelige pbteen.com.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar