Inspirerende Pine Wood Carvings Formgivning Unikke Skulpturer

Lounging på sofaen, er det godt at slappe af i afslappende øjeblikke hjemme, når kunst er til stede for at fortynde vores tanker og lokke vores kreativitet. Bruxelles-baserede billedhugger Xavier Puente Vilardell giver os nogle smukke, interessante kunstneriske stykker at beundre. Han har specialiseret sig i skulptur og udskæring af moderne design linjer i fyrretræ for at tilbyde en evigt fornemmelse af forvrænget virkelighed til inspiration-sultne sind. Skulptørens snoet og krøllede former udskåret i fyrretræstammer afspejler en kunstnerisk søgning efter det organiske set gennem hans øjne.

Interagerer med hvert stykke træ skildrer kunstneren følelser, der forbliver hugget ind i fyrretræet: "Mit arbejde er resultatet af en meget dyb og oprigtig følelse. Det lader stof finde sit eget udtryk selvom en lidenskabelig interaktion med kunstneren. Resultatet viser en stærk middelhavsstradition, hvor udskårne huller i skoven bliver til lysstråler, der kæmper med fantastiske figurer.

Tjek hans Behance-side for at se flere skulpturer og måske vælge en for dig selv. Spørgsmålet er fortsat: hvilken skulptur ville du vælge?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar