Inspireret af konceptet for en paraply: Botucatu Hus i Brasilien

Færdiggjort af FGMF Arquitetos, Botucatu House ved FGMF Arquitetos blev specielt designet til et ungt par i Botucatu, Brasilien. Inspireret af konceptet om en paraply, placerede arkitekturerne taget, så det beskytter hele huset fra solen om sommeren: "Dette meget enkle koncept førte til interessante æstetiske og rumlige kompleksiteter, da projektet blev udviklet, hvilket øgede denne intention om at skabe nye rum og så genopfinde de traditionelle brasilianske terrasser ", forklarede holdet. Hovedniveauet udbygges med en swimmingpool og loungeområde, der giver mulighed for udendørs underholdende.

Forbindelsen af ​​boligen med landskabet var et af projektets hovedmål: "Indendørs er organiseret i forskellige sektioner under et bredt eksponeret betonbelægning med henvisning til den moderne arkitektur fra São Paulo, specielt vedrørende Vilanova Artigas arbejde. Hver sektion er dækket af forskellige belægninger, hvilket forbedrer den umiddelbare forståelse af de forskellige funktioner. Terrasseområdet, der omgiver hver omgivelse, har simpel højde her og dobbelt højde der, afhængigt af hvor den besøgende ligger og forhold til det forskellige interne volumen. "Nyd det virtuelle galleri! [Billeder af Rafaela Netto]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar