Inspirerende Værelser, som har Inglenooks

Selvom du bor i et tempereret klima, er hygge et af de bedste egenskaber et hjem kan tilbyde. Og der er intet, der er mere hyggeligt, i hjemlige omgivelser end en tæt fyr, der giver varme og komfort. Inglenooks har i århundreder givet et ekstra niveau af hygge i hjemmet. I modsætning til en simpel pejs skaber indlenooks næsten fornemmelsen et værelse i et rum.

Inglenooks begyndte i hjemmet som et delvist lukket hedeområde, en del af et større rum, normalt i det centrale boligareal. Denne ild ville blive brugt til madlavning, varmevand og varme i dagene før centralvarme.

Som sådan blev den indesluttende alkov af en inglenook et naturligt sted at samle og søge noget hyggeligt på en kold dag. Som madlavning er i dag sjældent lavet i samme rum som boligerne overlever i almindelige hjem mest i lounger og køkkener.

Velkendte arkitekter, som Frank Lloyd Wright og Richard Shaw, har været kendt for at bruge indlenooks godt i perioder ud over deres oprindelige funktionelle anvendelighed. Uanset om vi har brug for dem til varme eller ej, beholder inglenooks deres æstetiske appel, fordi udseendet er så varmt og hyggeligt. Opdater dit boligareal med tilføjelsen af ​​en indlenook til dit hjerte, eller overvej det for dit køkken at komplimentere en ny serie komfurinstallation.

Snug Firesides.

Gamle verdens charme kan øjeblikkeligt opnås ved opførelsen af ​​en alkove omkring dit hjem pejs. Et ild og en rist ser godt ud i enhver stue, hvilket giver et brændpunkt til rummet, selvom ilden aldrig tændes. Der er noget psykologisk om pejsen, der synes at tiltrække os til det.

For det hyggelige udseende at blive udvidet, lav en indlenook rundt om kaminen. Udvid vægge på hver side af pejsen. Disse kan let konstrueres fra mursten for at give et siddeområde på hver side, men andre materialer, som træ, gør lige så godt.

MoreINSPIRATION
  • Store vægure - en pålidelig dekoration til alle værelser og stilarter
  • Pejs tilbehør, der vil oplyse dit opholdsstue
  • 20 moderne stuer, der gør dig øjeblikkeligt drool

For en gammeldags føler køre en falsk stråle mellem hver side for at skabe den tredje åbne side af alkoven. Dekorer din indlenook recess med et par tæpper, puder og bogreoler for at gøre det til den hyggeligste del af stuen, som du vil krølle op på en regnvejrsdag.

Moderne Inglenooks.

Den traditionelle udseende fyrkanten er ikke den eneste design-løsning, når det kommer til indlenooks. For en mere opdateret følelse skal du først vælge et ildsted, der har et moderne design og bruge det som det centrale stykke af din indlenook. Sæt pejsen i et hjørne af rummet, der giver sig til en lille forsænkning.

Husk, at en moderne stilindretning ikke behøver at være et centralt element i et opholdsstue og kan gemmes væk i en kran, som rummet allerede har. Sæt området ud foran ildstedet med siddepladser med lavt niveau. Brug et L-formet design til sæderne til et moderne twist. Moderne flisebelagt skorstensbørster giver mulighed for yderligere moderne design.

Tilslutning til andre værelser.

Inglenooks behøver ikke at være i stuen i dag. De arbejder også som et værelse inden for et rum i mere åbne sammenhænge. Faktisk ville en inglenook fungere godt i en reception hall eller et familieværelse.

Brug træpaneler, der også anvendes i de tilstødende rum til at forbinde alkov til resten af ​​rummet. Alternativt kan du bruge et lignende tæppe, der sidder i indlenook, der løber ind i det næste rum for at bringe dem sammen med et sammenhængende design. For at lukke din indlenook, gør det endnu mere hyggeligt, skal du hænge en drapering på tværs af fronten for at lukke den af.

Køkkener.

Inglenook udsparinger er også ideelle i køkkener. Brug en til at tilføje dybde til et køkken design, især hvis du har installeret en række stil komfur. Bagbelysning indlenook virkelig tilføjer effekten og bringer en indlenook ud som den dominerende funktion i et traditionelt stylet køkken.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 og 13.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar