Inspirerende Skandinaviske Seasonal Décor Ideas

Så snart vinteren tvinger høsten til at forlade, får vi den feriefølelse, vi begynder at tænke på jul og nytårsaften, og vi kan ikke vente med at begynde at dekorere vores hjem. Nogle af os vælger at vente lidt længere, mens andre begynder at dekorere, så snart december kommer. Her er nogle skandinaviske inspirerede ideer, som du kan bruge eller tilpasse.

Der findes forskellige traditioner i forskellige regioner eller lande. Der kan vi finde en kombination af vintage og sentimentale dekorationer og smukke natur inspirerede ornamenter. De skandinaviske dekorationer har normalt neutrale farver som grå, lysebrun, lyseblå eller hvid. Lyse accenter er også almindelige som rød, blå, lilla eller grøn. Alligevel kan du sammenligne disse dekorationer med de glitrende og farverige ting, vi bruger til at udfylde vores hjem.

MoreINSPIRATION
  • Kom ind i årstidens ånd - 15 Fall Front Door Décor Ideas
  • Inspirerende indretningsindretninger fra det litauiske Lamų slėnis e-magasin
  • Inspirerende indretningsideer til påskebordet

Og her er også nogle ideer til nytårsaften. Du kunne bruge nogle flotte stearinlys. De er kendt for at skabe en varm, komfortabel og charmerende indretning. I Sverige bruges der ofte hvide stearinlys, og de har ingen kunstig smag. Og da i dette område forbindelsen med naturen er meget stærk, bruges elementer som døde grene også i denne sæson. De kan dekoreres og bruges inden for vores udenfor huset. Anyway, hvis du beslutter dig for at gå med en nordisk décor til ferien, skal du bruge en masse hvide. {Pics from russian site}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar