Inspirerende Hvid Interiør Hjem

Et hus, der får dig til at indse, hvad du vil have i livet, hvilken slags hjem du ønsker er et godt hus. Ønsker du et lignende sted eller noget andet? Hvad præcist ville du ændre om det? Huset i billederne er blandt de typer huse, der hjælper dig med at bestemme, hvad der passer bedst til dig.

Hvorfor? Fordi det er et moderne hjem og fordi det har alt, hvad du kunne drømme om at have. Det er enkelt og moderne i sin hvidhed. Denne hvidhed af væggene giver den umiskendelige følelse af så værdsat bredt rum. Samtidig giver kombinationen af ​​sort og hvid pladsen en elegant luft, der får dig til at føle sig godt. I en hvid atmosfære holder de sorte møbler, trapperne og de grå nuancer alt i samme tone.

MoreINSPIRATION
  • Et indbydende og inspirerende hjem på mindre end 45 m ²
  • Ideelt hjem i Belmont af Zo 2 Arkitektur
  • Inspirerende New York hjem bygget fra et skib

Glaset har en blå refleks, der giver en særlig note til hele miljøet. Der er også den følelse af et åbent stort rum, der synes at udvide hele overfladen og det gør dig til at drømme, sætte pris på den gode del af livet og føle sig godt tilpas. Blandt de elementer, der anvender dette hjem, er der pejsen, der synes at have en anden historie hver gang, statuen der beskytter alt rundt, de dekorative elementer, planter og blomster, der giver farve og animerer hvert rum. Det er helt sikkert et inspirerende hjem! {Billeder fra lagerlings.se}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar