Sådan installeres et moderne veranda lys til en varmere velkomst

Alt, der udsender lys, vil tiltrække opmærksomhed. Dette gælder især for en veranda lys - chauffører og passagerer i forbifarten biler vil bemærke det, gæster og besøgende vil bemærke det, dine egne familiemedlemmer vil bemærke det, og dybest set alle, der ser og / eller nærmer sig dit hus, sandsynligvis vil bemærke veranda lys. Udskiftning af en belysningsarmatur på en udvendig overflade, hvad enten det er stucco, mursten, sten, sidespor eller et hvilket som helst antal andre medier, kan føle sig lidt skræmmende. Men jeg har en hemmelighed for dig: det er ikke sværere end at bytte et lysarmatur andetsteds. Følg denne trin-for-trin vejledning til en sikker, enkel moderne veranda lys installation.

Nødvendige materialer:

  • Ny, moderne veranda lys af dine drømme
  • Trådmøtrikker (hvis de ikke kom med verandaen lys) og elektrisk tape
  • Skruetrækker
  • Niveau
  • Needlenose tang (valgfri)

Lad os begynde med at anerkende behovet for denne opgradering. Ikke kun er de mange vinkler og kanter og dele af denne forældede veranda lampe en stor attraktion for spindelvæv, men også selve lyset er mørkt, spidsfrit ...

... og voldsomt lille. Det er for disse og mange flere grunde, at det bliver både nødvendigt og ønskeligt at erstatte det gamle veranda lys med noget moderne, frisk, forholdsmæssigt og simpelt.

Før du rører ved noget andet, skal du dreje bryderen for at slukke for strøm til din veranda lys. Du vil ikke have varme ledninger, når du bytter en lysarmatur. Når du har bekræftet, at strømmen til dit veranda lys er slukket, skru det gamle lysarmatur af.

Mens du holder den gamle armatur så den ikke falder til jorden, skru skruenødderne helt af med den gamle armatur. Genbruge, donere eller affald det afhængigt af dets tilstand.

Porch lys har tendens til at akkumulere blade og spiderwebs og andre udendørs-centreret affald inden i udløbsruten. Gå videre og ryd det her.

Fjern den gamle monteringsplade, medmindre du vil genbruge den, hvis den passer til dit nye lysarmatur.

For mange verandaer vil monteringspladen være en firkant med en vinkelret læbe i den ene ende og en vinklet læbe i den modsatte ende. Du vil altid placere den vinklede læbe nedad i disse tilfælde. Træk også husets ledninger gennem midten af ​​monteringspladen på dette tidspunkt.

Monter monteringspladen over din nyudrensede udstødningsboks, men stram det ikke helt helt endnu.

MoreINSPIRATION
  • Sådan monteres et lys oven på en spejl badeværelse forfængelighed
  • DIY Moderne Asymmetrisk Messing Gren Lys
  • DIY Køkkenbelysning Opgradering: LED Under-Cabinet Lights & Over-the-Sink Light

Check for niveau; Juster pladen efter behov, og stram derefter monteringspladen, mens du holder niveauet op for at sikre en planmontering.

Vedhæft som ledninger fra huset til lysarmaturet. Forbind det hvide hus tråd med den hvide armaturtråd med andre ord. Gør det samme for de sorte (eller mørkere) hus og armaturkabler. Bemærk, at ledningerne selv ikke er generelt forskellige farver; I stedet refererer den "hvide" og "sorte" til isoleringstrådbelægningen. Fastgør husets jordledning med fastgørelsestråden. Skru skruenødder på trådparene.

Bøj del af husets jordledning (som nu er fastgjort til fastgørelsestråden), så den passer under monteringspladens grønne jordskrue. Stram den grønne skrue ned for at holde den på plads.

Sæt elektrisk tape rundt om endene af trådmøtrikkerne og ledningerne for at sikre, isolere og beskytte dem.

Nu er det en dejlig tid at skrue i din lyspære (r), fordi du bare er klar til faktisk at montere veranda lyset til væggen.

Monter vægpladen ved at hænge den nederste kant af vægpladen (som skal have en løsgjort, men stadig fastgjort, lang skrue på den) under monteringspladens vinklede læbe. Spidsen af ​​den lange skrue skal fange under monteringspladens vinklede læbe, men den bør ikke være tæt endnu.

Ved at holde den lange skrue sikkert under den vinklede læbe, skub den øverste kant af vægpladen over den øverste (flade) læbe på monteringspladen. Den korte skrue på den øverste kant af vægpladen skal være løs (skruet det meste af vejen) men stadig fastgjort.

Stram den korte skrue (top) ca. 80% af vejen, og stram derefter den lange skrue (bund) ca. 50%. Gå tilbage og stram den korte skrue 100%. Gør det samme for den lange skrue, og genkender det vil ikke gå helt i vejen på grund af den vinklede læbe på monteringspladen.

Gå flip breaker tilbage, og drej din nye veranda lys. Ta da! Det er fantastisk!

Den simple, moderne æstetik af denne cylindriske LED-vægsconce gør det muligt at gå lidt større i skalaen uden at se uforholdsmæssigt store. Balancen mellem veranda lys og dør er dejligt her.

Vi håber, at du er inspireret til at give din forsendelse en frisk makeover til sommermånederne ved at installere et nyt, moderne veranda lys. Det vil ændre hele din hovedindgang.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar