Sådan installeres en Redwood Deck Floor

Efterårssæsonen er den perfekte tid til at afslutte de værdiskabende projekter omkring din gård, især hvis du bor i en del af verden, hvor vinteren rammer hårdt og forbliver lang. Og intet tilføjer værdi til et hjems eksteriør som et smukt redwood-dæk. Denne vejledning viser dig en trinvis metode, der er effektiv og effektiv til at lægge et redwood dæk gulv oven på dine dæk bjælker og ramme.

Bemærk: Forfatteren er en erfaren, men ikke professionel, bygherre. Brug rådene i denne vejledning på egen risiko. Kontroller altid bygningskoder i dit område, før du bygger. Hverken forfatteren eller Homedit er ansvarlig for skader som følge af at følge denne vejledning.

Før du begynder at kaste redwood boards ned på dine bjælker og ramme og skrue dem i (åh, vær så snill at ikke gøre det. Vær venlig!), Du vil sørge for at du er kvadret og klar til at lægge dem ned med præcision og pleje. Til dette formål skal du løbe et målebånd langs den ydre ramme på de to sider af dit dæk, der løber i længderetningen med dine dækbjælker.

Marker hver 12 "langs den ydre ramme.

Marker hver 12 "langs den ydre ramme på den anden side også.

Kør en kridtlinie, der matcher enderne med hvert 12 "mærke og snap det over bjælkerne hver 12".

Dette vil give dig en måler, som du lægger dine dækbrætter, til kvadrat mod. Det vil holde dig på sporet i løbet af lægningen af ​​dit redwood dæk gulv, så du ikke ender ved et uhell skrå i slutningen af ​​dit dæk.

Hvis du har et buet aspekt af dit dæk, skal du først lægge bordet på den yderste del af kurven. (Se denne vejledning om at lægge et buet dæk gulv.) Det næste punkt at overveje er muligheden for nogen abnormitet inden for dækket gulvet. For eksempel skal denne elektriske ledning (rør) komme op gennem hjørnet af dækgulvet for at komme ind gennem husets væg.

Så vi målte, markerede og borede hullet til det rør i vores første bord. (Selvfølgelig, hvis din hindring kommer i midten af ​​dit dæk, skal du bare håndtere det, når du kommer der. Medmindre du vil starte ved obstruktion og arbejde dig udad. Det er en dom, der ringer til dig du skal lave, baseret på din specifikke opsætning.)

Sand kanterne af hullet, så toppen af ​​dækket gulvbræt er glat.

Dette bord er nu klar til at blive placeret som en redwood dæk gulvbræt.

At lægge et redwood dæk gulv med 2 × 6 stykker af redwood, vil vi bruge et Camo mærke dæk spacer. Dette er et magisk værktøj, og når du bruger det, vil du aldrig bruge noget andet til at bygge et dæk igen nogensinde.

Det virker ved at klemme armen opad, som strækker udad de to metal afstandsstykker i hver ende af værktøjet.

Ved at holde armen klæbet, skal du placere Camo-dæksafstanden på redwood 2 × 6 ved det punkt, der er parallelt og centreret over en bjælke. Løsn håndtaget, som vil sammentrække de to metalafstandsstykker og klemme dækselafstandsværktøjet på plads.

Du bruger derefter den passende størrelse af Camo skruer (i dette tilfælde 2-3 / 8 "skruer til et 2 × 6 dæk gulv) for at skrue ind i hullerne på hver side af dæksafstanden.

Lad os nu tale teknik. Vi fandt det mest effektive at begynde på den mest stabile / faste side af dækket. I dette tilfælde er det husets vægside. Klem dæksafstanden over rammen her, og skru redwood boardet på plads, hvilket efterlader ca. 1/4 "mellemrum mellem brættets ende og huset.

(Sørg for, at obstruktionen er skruet op gennem redwoodbrættet, hvis det er relevant, inden det vedhæftes. Typen af ​​indlysende, men du ved aldrig, hvad der kan overses, når du tænker på en million ting for at få det rigtige.)

Metoden, som vi fandt mest effektive, involverede tre arbejdere pr. Bord. (Bemærk: Disse er 16'-brædder, der dækker et 13'-dækspænde, fordi det er bedst at have sømløse dækplade, så det er bedst at have 3'ers overskud i slutningen af ​​hvert bord. Heldigvis kunne vi at bruge meget af det til en slankere del af dækgulvet nær en buet kant.) To arbejdere anvendte hver en dækafstandsstykke på nærliggende bjælker, mens den tredje arbejdstager hjalp med at løfte bordets ende for at holde det parallelt.

Brug en pry bar til at skubbe eller trække enden af ​​brættet, så Camo deck spacer, der bliver arbejdet på det øjeblik, er tæt.

Når du arbejder dig udad fra huset (eller din mest stabile dækside), vil du have de to dækafstandsstykker indstillet, så pry baren sat og skubbet eller trukket som nødvendigt for at holde bordet tæt, så skruerne indsat gennem dæk afstandsstykker, derefter pry bar frigivet. Camo-dækafstandene fjernes derefter og sættes op på de næste to bjælker ned langs linjen.

Her kan du se, at den tredje arbejdstager ofte vil fordoble sig i vandretlige opgaver, med prybaren indstillet og sikret, såvel som lodret tryk, der står på bordet, så det er helt fladt mod bjælkerne eller rammen.

MoreINSPIRATION
  • Sådan installeres en buet dækgulv
  • Sådan trimmer du en Redwood Deck: Afslutningsbeslag før farvning og forsegling
  • Sådan bygger du en Redwood Deck: En trin-for-trin guide fra Start til Afslutning

Her er en anden forekomst, hvor den tredje person i nærheden af ​​2 × 6 bordets installation vil stå mellem de to dækafstandsstykker for at sikre, at bordets flush kommer imod bjælkerne.

Lejlighedsvis vil brædder bøjes lige nok, at det er svært at få dæksafstanden ned i spalten. Når dette sker, kan du bruge træskinner til at udvide hullet lige nok til dækafstanden.

Placér dæksafstanden, så den er flush mod toppen af ​​dit redwoodbræt.

Derefter kan du enten fjerne shim og installere skruerne eller holde shim der, mens du installerer skruerne. Det gør ikke meget forskel i dette tilfælde.

En anden måde at opnå dette på uden afstandsstykker er at simpelthen bruge en lille kugle mellem de to brædder. Træk eller skub det for at give dit dæk spacer noget rum, og fjern derefter kølestangen efter at afstandsstykket er på plads.

Når du arbejder på vej fra huset (eller den mest stabile side) ned til den anden kant af dækket, kan du bruge enden af ​​din redwood 2 × 6 som gearing til at skubbe / trække den på plads. Husk at træ ikke er lige lige, og du kan manipulere det i vid udstrækning for at gøre præcis, hvad du vil og lægge præcis, hvor og hvor du vil.

Du kan se her, svagt, den linje af Camo skruer installeret langs denne bjælke. Det er det der gør at bruge et dæk spacer som dette så vidunderligt - beviset for installationen er praktisk talt usynlig, når alt er sagt og gjort. Gør til en ultimativ sømløs redwood dæk gulv.

Tillad enderne af dine brædder at overhænge rammens kant, hvor det er muligt. Sørg for at bruge dæksafstandsstykket på begge dine fordoblede ydre dækramme-trykbehandlede brædder.

Hvis overhængsafstanden er for stor, eller hvis du skal bruge overskydende tømmer, skal du bruge en cirkelsav, så du forsigtigt skærer enderne af ydersiden af ​​bordet. Lad en tomme eller to af overhæng på dette tidspunkt dog, så du kan gøre en endelig snit, der er præcis hele vejen langs din dækkant.

I tilfælde af at du løber ind i nogle forhindringer på dit dækgulv, kan du f.eks. Bruge denne 6 × 6 cedar pergola post via dækgulvet i stedet for pry bar for at holde bordet på plads før du vedhæfter det.

Derudover er det ret nemt at mejle bitene af brættet efter behov. Brug simpelthen en puslespil, så hammer og mejsel resten af ​​træet ud. Pergola posten overtrådte på næste redwood bord i dette eksempel, så en lille sliver måtte fjernes.

Brug derefter Camo deck afstandsstykker over bjælker og / eller ramme for at holde bordet på plads før montering.

Sæt altid trykket nedad på bordet og / eller Camo deck-afstandsstykket, når du installerer skruerne, fordi du aldrig ved, når et bord løftes lidt ud af bjælken. Du vil have den baby ned.

Bunden af ​​pergola posten bliver trimmet, så kanten blev ikke slibet eller færdig smukt her. Det vigtige er, at 2 × 6 redwood board passer nu omkring pergola posten, og bordet opretholder sit parallelle layout for resten af ​​dækgulvet.

Virkelig er det bare en proces at arbejde metodisk, fra stabilitet udadtil. I dette eksempel arbejdede vi fra bestyrelsen tættest på de konkrete trin udad, med hvert bord sikret fra venstre (sikret side) til højre.

Når du kommer til det yderste gulvbræt, måler du den bredeste afstand fra det andet brættets kant til yderkanten af ​​din ramme. (Forhåbentlig vil dette være den samme afstand på tværs af, men hvis det ikke er tilfældet, skal du sørge for at få den største afstand.)

Markér denne afstand, og kør det sidste bord gennem en bordsav for at skabe den præcise bredde, der er nødvendig for at afslutte dit dækgulv. Installer på samme måde med Camo deck afstandsstykker, der holder pladsen og forruller / skruer på yderkanten (da dæksafstandsstykkerne måske ikke passer, hvis du er meget langt væk fra din 2 × 6 standardbredde).

Tillykke! Mens dækket endnu ikke er færdigt, er du lige færdig med at lægge taggulv på redwood.

Redwood er bare smuk, især på et dæk.

Mens nogle trimning skal gøres (vi vil diskutere, hvordan man skal færdiggøre dæksiderne og gøre noget trimearbejde, som omkring pergolaposterne, i en anden artikel), kan du begynde at forestille dig, hvad et smukt aktiv dette redwooddæk vil være til dit hjem, værftet og livet.

Selvfølgelig skal du holde din beundring til et minimum, hvis regn er i den forestående prognose. Få værftet ryddet hurtigt, hvis du får en nedslidning som denne!

Vi håber du nyder at installere dit eget redwood dæk gulv, og at slutresultatet er noget du kan bruge, nyd og være stolt af.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar