Sådan installeres flise som en Pro

Nyt gulvbelægning med store lønomkostninger. Lyder ikke for tiltalende, gør det? Beslutning om at tilføje et nyt flisegulv er en stor beslutning, og dyre regninger følger normalt det fra entreprenører. Men det behøver ikke at være sådan. Hvis du har tid og energi til at afsætte til nye gulve, kan du selv installere dem. Følg disse nyttige tips til at gøre dit næste projekt værdigt til en professionel.

Materialer du skal bruge:

Beskyttelsesbriller, glasskærer, svamp, målebånd, niveau, hegn, trowel, fliser, fliseafstandsstykker (valgfri), klinker, klæbemiddel, fugemasse og fugemasse.

1. Forbered gulvet

Sørg for at fjerne alt tæppe rester, gamle hårdt træ gulv negle og nogen lim rest. Dit gulv skal være rent og niveau. Hvis du arbejder med cementgulv, skal du sørge for at reparere huller eller revner, inden du går videre til næste trin.

2. Vælg et fliseremønster

Forstå, hvad dit fliseremønster vil se ud, før du starter. Skitse det ud, måle det og lægge dine fliser ud for at sikre, at du kan lide, hvordan den visuelt vil blive repræsenteret. Et jack-on-jack mønster er det mest almindelige. Mønsteret består af fliser lignet kvadrater på et tavlerbræt. Et løbende bindemønster har kompenseret fugemadslinjer for hver række og er lidt mere moderne end et jack-on-jack mønster.

MoreINSPIRATION
  • Sådan installeres Marble Tile Floor?
  • Sådan installeres væggen på badeværelset?
  • Sådan installeres en subway flise Køkken Backsplash

3. Mål mere end én gang!

Når du lægger dine fliser ud før installationen, skal du sørge for at måle fra midten af ​​rummet til hver af væggene. Du skal centrere dine fliser baseret på rummets centrum, så alt ser visuelt tiltalende ud. Tegn to reference linjer fra midten af ​​rummet. Sørg for at forlade lige afstand mellem fliserne til din fugemasse. Gør nogen endelige visuelle justeringer på nuværende tidspunkt for at spare penge og tid i fremtiden.

4. Tid til at installere

Start den endelige installation ved at lægge gulvfliserne i midten af ​​rummet, hvor de to reference linjer er. Spred klæbemidlet med trowels notched kant, sørg for at kamme det ud i kamme. Stil din flise korrekt og sørg for at forlade plads mellem hver flise. Hvis der opstår klæbemiddel mellem fliserne under denne proces, skal du sørge for at piske ned overskydende med det samme.

5. Sæt dem på plads

Når du har lagt ud en hel række fliser, kan du sætte dem ind i klæbemidlet med en leveler og en hegn. Hvis du går videre til næste række, skal du muligvis bruge en glasskærer til at trimme dine fliser, så de passer. Glasskærere er tilgængelige for udlejning fra de fleste hardware- og boligforbedringsbutikker.

6. Afslut med Grout

Når du er færdig med at klæbe hele fliserne på gulvet, vent nogle timer før fugning. Læs anvisningerne på din fuger omhyggeligt. De fleste vil få dig til at blande det til pastaens konsistens. Når du har opnået det, skal du anvende det på fliserne ved at tvinge det mellem fliser. Efter 20 minutter skal du sørge for at tørre alt overskydende fugemasse af med en fugtig svamp. Afhængigt af mærket af fuger er det foreslået, at du lader din flise og fuger helbrede i en uge, før du påfører en silikone fugemasse. Dette forhindrer enhver misfarvning eller forringelse i fremtiden. {Alle billeder fra kilden}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar