Juster stemningen øjeblikkeligt i dit hjem: Den 16 millioner lyspærer [Video]

Hvordan kan du nemt oprette den ønskede atmosfære efter forskellige øjeblikke af dagen? Højteknologiske entusiaster vil helt sikkert nyde den nye 16 millioner lyspære, en ny gizmo fra Smfx. Denne smarte pære bliver til en magisk lyskilde ved hjælp af et downloadbart program: "Brug appen til at tænde og slukke pærerne, dæmpe og lysere dem og ændre farven. Lyseblåhvid er nyttig til at arbejde eller studere, varm gul letter afslapning, mens de forskellige farver passer til ferie og fest, ser film eller endda som natlys. I disco Mode ændrer pæren farven for at matche musik og lyd, hvilket gør den perfekt til fester. "Se videoen nedenfor for at se, hvordan det virker:

Lette at installere og bruge, LED-lampen siges at passe ind i enhver standard stikkontakt; simpelthen udskift enhver pære i dit hjem med Smart LED Light Bulb så download den gratis SMFX app at begynde at styre pæren. Programmet giver brugerne mulighed for at styre op til 25 Smart LED-lyspærer fra en telefon eller tablet. Desuden kan pæren planlægges at passe til de daglige vaner: "Indstil en timer for pæren til at slukke, eller indstil en tidsplan for pæren til at tænde eller slukke på bestemte tidspunkter af dagen, med hvilken som helst farve. Pæren kan dæmpe og lukke, mens du går ud i søvn, så vågner du naturligt med blødt lys om morgenen. "

Produktet leveres med en levetid på op til 25.000 timer og bruger 10% energien som standardpærer. Hvis du føler at dit hjem har manglet hi-tech personlighed i det seneste, kan du købe det her til $ 59.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar