Instatime, et kreativt DIY Instagram ur

Dette projekt er sjovt og kreativt, og dets design kan tilpasses på mange forskellige måder. For eksempel indeholder denne særlige ur billeder, der er valgt til at skildre 'en dag i livet' som dets skaber siger. Det er et ur skabt til et barn, der skal påbegynde børnehave, og det er en måde at lade ham vide, hvad de skal forvente og for at hjælpe ham med at lære tid, mens han gør det. Men de billeder, der vælges her, kan nemt erstattes med billeder, der repræsenterer noget andet. Temaet du valgte til uret er helt op til dig.

Lad os nu se, hvordan du kan lave et lignende ur. Lad os starte med alle forsyningerne. Du har brug for en lineal, et ur kit, du kan købe på en håndværk butik, et 12 x 12 lærred, der skal monteres på træ, hulstempler og et Instagram-foder fyldt med de billeder, du ønsker, i dette tilfælde den daglige børns aktiviteter. Find først de billeder, du vil bruge, og brug derefter Photoshop til at formatere i små cirkler. Du kan vælge en hvilken som helst diameter, men den skal svare til hullestemplet, du har. Du kan grundlæggende arbejde med enhver størrelse, der passer til bunden af ​​dit ur.

MoreINSPIRATION
  • Nice DIY Vægur
  • Ingenious DIY vægur af husnumre
  • 12 ur af David Weatherhead

Sammen med cirkelbillederne skal du også udskrive lignende formaterede numre til dagens timer. Skær dem derefter med hullestemplet og begynd at lave uret. Mål midten af ​​lærredet og skær et hul igennem. Derefter samles uret stykker på lærredens bund, hvad den del er færdig, kan du begynde at arrangere tallene i en cirkel. Start derefter med at tilføje de billeder, du har valgt. Når du har besluttet et layout, du er tilfreds med, skal du begynde at klæbe alt på lærredet. Det er en fantastisk måde at personliggøre dit ur på, og det er også en god idé til en gave. {Fundet på landofnod}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar