Intereior design billeder fra Jack Thompson

Jack Thompson er en meget talentfuld fotograf, der specialiserer sig i indretningsdesign fotografering. Når man sædvanligvis ser billeder af en bestemt indretning eller en bestemt bygning, tænker man sædvanligvis på, "hvilken stor kunstner er den der designede dette sted". Ingen tænker aldrig "hvad en talentfuld fotograf skal være den der tog dette billede". Det er på tide, at nogen tænkte på at give dem også en vis kredit.

Denne gang vil vi fokusere på Jack Thompsons arbejde. Hans portefølje er virkelig imponerende. Det indeholder inspirerende billeder af smukke rum. Selvfølgelig er emnet, du vælger at inkludere i dine fotografier, også vigtigt. Alligevel formår rigtige kunstnere at vende noget til noget smukt. Du tror måske, det er ikke så meget at tage et foto af et hjem. Men du skal tage hensyn til faktorer som lys, kontrast, vinkel og ting som sådan.

MoreINSPIRATION
  • Den Comfy Thompson Glider
  • Interiørdesign billeder fra Tim Van de Velde
  • Hvide indretningsbilleder af Per Gunnarsson

Jack Thompson tager ikke kun billeder af huse og interiører. Hans portefølje er også fyldt med alle mulige sjove ting, så det er virkelig værd at tage et kig på. Det tager meget tid og kræfter, for ikke at nævne talent for at skabe en så imponerende portefølje. Men når du formår at oprette et navn, kan du ikke slappe af endnu. Folk vil fortsat have høje forventninger, og du skal fortsætte det gode arbejde. Så det er virkelig ret svært at være i Jacks sted.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar