Især Luksuriøs London Lejlighed Leder efter Kortsigtet Lejer

Bor stilfuldt i London i et stykke tid - hvor mange af jer drømmer om dette? Hvis det er noget, du virkelig vil have, arbejde for og fokusere på, kan du hurtigt finde dig selv at leje noget som denne elegante lejlighed i Bayswater, London. Henrietta Street-lejlighed er designet af Kelly Hoppen Interiors og spredes over anden og tredje etage i en imponerende victoriansk bygning i hjertet af Covent Garden. I øjeblikket til leje tilbyder det stilfulde hjem i London en luksuriøs kulør af sociale og private rum. Dens fire soveværelser tilbyder en drømmende indstilling til din hverdagsrutine, mens de indbydende underholdende rum tilbyder et lyst tilbagetog fra den travle by.

"Det primære underholdningsområde består af et stort åbent plan og omgængeligt rum med dominerende gulv til loft vinduer, rige mørkt træ gulve og tre definerede loungeområder, der omgiver et centralt spisestue med en stilfuld pejs fra Cathy Azria. Ledende fra det moderne Smallbone køkken er en imponerende fejende trappe, der forbinder de to etager i dette utrolige hjem. Det øverste niveau tilbyder en stor master suite komplet med walk-in garderobe og et elegant badeværelse.

Der er en fantastisk galleri gangbro, der forbinder de resterende to soveværelser med dobbeltsenge, hvoraf den ene har udsigt over det store modtagelsesrum gennem et stort glasvindue. Derudover er der et yderligere gæstesoveværelsesværelse med eget badeværelse, et tillægsbruserum, gæsteafdeling og monteret opbevaring hele vejen igennem. Bekvemt placeret for butikker, barer og restauranter på den verdensberømte Covent Garden-piazza og de omkringliggende baner, er den nærmeste metrostation Covent Garden (Piccadilly Line). "

Central London placering, elegant rummelighed kombineret med den fineste kvalitet i materialer og design gør for et luksuriøst hjem i London. I det mindste et stykke tid. Klager denne ide til dig?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar