Interessante Alfabetestole Design af Tabisso

Under skolen har vi alle bestået den periode, hvor vi forsøgte at opdage bogstaverne i alfabetet. På en anden måde ved hjælp af bøger med bogstaver i alfabetet introducerede læreren os i alfabetets hemmelige verden.

Over år ser det ud til, at Tabisso præsenterer os de samme bogstaver i alfabetet, men på en unik måde. Det brugte et interessant design for at skabe nogle dekorative stole, der efterligner bogstaverne i alfabetet fra A til Z. Du kan også finde de samme stole, men i en anden form, imiterer denne tid tallene fra 0 til 9. En ekstra vare er tilstedeværelsen af ​​nogle lamper, der tager formen af ​​tegnsætningstegnene, der let kan placere dem mellem stolene, som danner et ord.

MoreINSPIRATION
  • Intet siger smukke bedre end alfabetmøbler
  • Alfabet plakat
  • Sådan laver du alfabetpuder til tilpassede interiører

For vores barn vil disse interessante stole være en meget god investering. Han kunne danne tal fra stolene, eller han kunne invitere sine venner til at sidde på initialerne af hans navn.

Disse elegante stole vil også kunne tilbyde vidunderlige afslappende øjeblikke.

Vi kan også overraske vores elskede skabende ord ved at bruge disse stole som "kærlighed" eller "miss" og ved at tilføje nogle lamper, der passer til tegnsætningstegnene, kan vi skabe en dejlig romantisk indretning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar