Interessante sort og grøn farvekombinationer, der anvendes i indretning

Når du har en farve som sort, en stærk og meget alsidig neutral, er mulighederne for at kombinere den med andre nuancer meget generøse. Der er mange muligheder for at udforske, hvoraf nogle er overraskende sjældne i indvendige decors. Et sådant eksempel er den sorte og grønne combo, en kombination der er smuk og kan være både elegant og afslappet.

På badeværelset.

På badeværelset kan den sorte og grønne combo også bruges sammen med hvid. For eksempel kan du male loftet eller gulvbelægningen sort, have grønne tapet eller flisebelægge vægge og hvide armaturer. Tilføj nogle få flere sorte accenter i form af et indrammet spejl og måske nogle vinduesfarve til kontrast.

I spisestuen.

Det er nemt at forestille sig, hvordan den grønne og sorte combo kan bruges i spisestuen. Et typisk eksempel ville være et sort spisebord parret med grønne stole og måske endda nogle grønne servise, hvis du vil have billedet endnu mere sammenhængende. En anden mulighed ville være at bruge den sorte og hvide kombination og tilføje nogle få grønne accenter i form af illustrationer, nuancer og andre dekorationer.

I stuen.

MoreINSPIRATION
  • Brug sort som hovedfarve til din indretning
  • Farve design ideer med sorte møbler
  • Farve, der fungerer godt i kombination med sorte møbler

Grøn er en almindelig farve i stuen, fordi den passer til både drenge og piger. Det er en frisk og dynamisk farve, og den kan bruges i kombination med sort og hvidt møbler til et simpelt og alligevel elegant og sofistikeret udseende.

I soveværelset.

Fede nuancer af grønt er ikke meget almindelige i soveværelser, men de kan stadig medtages i designet, hvis de bruges intelligent. For eksempel ville en grøn accentvæg være en god ide. Det skal være væggen, som hovedgærden hviler på, så billedet forbliver rent og roligt, når du ligger i sengen.

På kontoret.

Tilføjelse af et lille stykke farve til dit hjemmekontor er en meget god ide. Det gør indretningen mere dynamisk og atmosfæren mere afslappet. For eksempel har dette hjemmekontor en indretning baseret på sort og hvid, men med indsætninger af grønt i form af mønstret tapet og accent detaljer.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar