Interessant DIY Hanging Felt Planter

Hvis du er en naturelsker, elsker du absolut blomster. De er sarte og bringer farve til vores hjem. Endnu mere vil deres parfume charme hver person, der kommer nærmere til at beundre dem.

En måde at vise din passion og kærlighed til blomster på er at udsætte dem på din terrasse eller balkon. For at arrangere dem alle har du brug for plantager, og deres design vil påvirke meget den indretning, som du gerne vil skabe. Her er det en god ide at skabe en interessant DIY Hanging Field Planter, der vil være perfekt til din balkon.

Du skal bruge nogle materialer som: 2 meter filt, grommets, streng, sy nål, symaskine valgfri. Nu skal du følge de næste instruktioner, og alt er klar.

MoreINSPIRATION
  • DIY Felt Scalloped Planter
  • DIY træ hængende planter
  • DIY Geometrisk Metal Slange Hængende Planter

Nu flip stykkerne indvendigt ud og du skal have en lomme ... fastgør grommets på øverste sider, tilføj noget snavs og planter, og du er færdig.

Du kan bemærke, hvor nemt det kan gøres, og hvad en interessant form får du til din planter. Din originalitet og kreativitet vil helt sikkert blive værdsat af dine naboer, der vil bemærke denne DIY Hanging Field Planter. Du kan også vælge forskellige farver, og din balkon vil således se ud som en eksplosion af farver og følsomhed. {Fundet på ecologiquedesign}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar