Interessante lys til din pude

Belysningsarmaturer har i dag langt mere betydning og betydninger, som de plejede at have tilbage, da belysning blev betragtet som en nødvendighed og noget med en streng destination. Hvis vi tager et kig tilbage i den seneste historie, vil vi se, at da moderne lyspærer blev opfundet, lys blev brugt til at forbedre, fremhæve og indstille stemningen på visse steder. Teatre begyndte at bruge lys til at forbedre indretningen, barer, natklubber og så videre. Nu er lys noget, vi tager for givet, og derfor er der mange nye måder at forbedre vores indre og ydre steder på.

Med en super-billig pære forbundet med en flok ledninger kan du få en anden lyskilde i dit hjem. Udfordringen er at gøre det interessant og sjovt, fordi enkle, almindelige lysarmaturer, der findes hos din lokale butik, er kedelige og upersonlige. Hvis du vil have noget der passer til din smag helt og vil gøre præcis, hvad du forestillede dig, bør du begynde at bygge det selv.

MoreINSPIRATION
  • Interessant Glass Suspension Lighting af deMajo
  • Genbrugt øl kan spore belysning
  • Moderne Pendant Lights med inspirerende former og unikke designs

For at give dig et par ideer om sporbelysning skal du kigge på disse "Zal Creations". Unikke, hver vare er håndlavet fra de skøreste materialer, men omhyggeligt udvalgt for at få den ønskede effekt. Jeg kunne godt lide ideen med pintene over baren. Det er meget suggestivt og i perfekt harmoni med bar-miljøet. Bud mulighederne stopper ikke her, som vi kan se, flere og flere ølklude, krus og flasker gør fantastiske dele til originale belysningsarmaturer. Til rådighed for 87 $ hver.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar