Interessant gammelt hus imprægneret med minder

Moderne og moderne arkitektur og bygninger imponerer os med deres innovative stil og ukonventionelle udseende. Dette gør dem interessante. Men hvad med gamle bygninger og gamle huse? De kan også være interessante og ganske overraskende nogle gange. Gamle hjem som denne har en rig historie, og du kan fortælle det af deres design og arkitektur. Det er alle imprægneret med minder og historie.

Det indre af huset er eklektisk, og det er en skør blanding af stilarter, påvirkninger, materialer, farver og alt andet. Det er svært at selv begynde at overveje dette rum med så meget at foregribe. Bemærk hvordan hvert værelse har et anderledes udseende, som det er blevet inspireret af et andet område i ejerens fantasi. Men selvom hvert værelse ser ud til at være sin egen verden, kommer de alle sammen pænt og danner en dynamisk sammensætning.

MoreINSPIRATION
  • Et moderne træhus i en 100 år gammel eg, et perfekt sted at lave nye minder
  • Interessant lejlighed i Stockholm kombinerer en lang række stilarter
  • Usædvanligt Split-Level House i Philadelphia

I stedet for at skabe kaos, gør alt dette sammenfald af stilarter, mønstre og påvirkninger huset til at se specielt ud. Dette er faktisk et personlig hjem. Du kan nu tydeligt se sondringen mellem et moderne design, hvor alt er enkelt og mangler unødvendige funktioner og dette gamle sted fuld af minder og påmindelser fra fortiden.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar