Bedste indretningskoler til at starte din karriere

Langt mere end bare at vide, hvordan man vælger den rigtige sofa, har interiørdesign udviklet sig til en kunst og videnskab, der omfatter teknologi såvel som design. Succesfulde designere har brug for at kende alle de traditionelle begreber, der ligger til grund for det store interiør, men også de nyeste værktøjer og teknologiske innovationer. For en veluddannet uddannelse, tag et kig på disse førsteklasses indretningsskoler over hele kloden.

Indhold

 • 1 Europa
  • 1.1 Firenze Design Academy - Firenze, Italien
  • 1.2 Istituto d'Arte Applikationer e Design - Torino, Italien
  • 1.3 Creapole Ecole de Creation Management - Paris
 • 2 Det Forenede Kongerige
  • 2.1 Indenrigsdesignskolen - London
  • 2.2 Chelsea College of Arts, Kunstuniversitetet - London
  • 2.3 Dublin Institute of Design
 • 3 Australien
  • 3.1 University of Technology - Sydney
 • 4 Indien
  • 4.1 Sir J J School of Arts - Mumbai
 • 5 Canada
  • 5.1 Det Visuelle College of Art and Design, Vancouver
 • 6 Forenede Stater
  • 6.1 Rhode Island School of Design - Providence
  • 6.2 Pratt Institute - Brooklyn
  • 6.3 Savannah College of Art og Design - Savannah, Georgia
  • 6.4 University of Cincinnati - Ohio
  • 6.5 New York School of Interior Design - New York
  • 6.6 New School's Parsons School of Design, New York
  • 6.7 Cranbrook Academy of Art - Bloomfield, Michigan

Europa

Florence Design Academy - Firenze, Italien

Beliggende i centrum af Firenze - hjemsted for utallige italiensk kunst og arkitektur mesterværker - Er Florence Design Academy. Fordi faglige stamtavle og forbindelser af fakultet er nøglen til værdien af ​​en designgrad, er dette program konsekvent placeret blandt de bedste indretningsskoler globalt. De fleste akademikers instruktører arbejder for topdesign organisationer og mærker i Italien og i hele Europa. Udover det indvendige design tilbyder skolen programmer inden for grafisk, industrielt design og mode design. Florence Design Academy kan befinde sig i en berømt historisk by, men den uddannelse, den giver, er forkant med de nyeste teknologiske værktøjer og innovationer i sin uddannelse af design studerende.

Istituto d'Arte Applikationer e Design - Torino, Italien

Med fokus på den anvendte kunst tilbyder Istituto d'Arte Applikationer e Design (IAAD) kandidatgrader og treårige grader inden for indretning. Den avancerede grad mulighed fokuserer på interiørarkitektur for forretningsmiljøer. IAAD er en af ​​de førende indretningsskoler, der behandler design som "et system, der er i stand til at forbinde produktionen med slutbrugere, der beskæftiger sig med forskning og innovation for at give social værdi, kulturel betydning for varer og tjenester." Dens undervisningsfakultet er også stærkt forbundet med design organisationer og mærker, og skolen har en bred vifte af industrielle partnerskaber, der forbedrer elevuddannelsen.

Creapole Ecole de Creation Management - Paris

Det siger sig selv, at Paris er en af ​​verdens hovedstæder, og Crèapole Ecole de Creation Management-placeringen i hjertet af byen er et konkret plus. Denne anvendte kunstskole tilbyder programmer indenfor interiørdesign, mode, visuel kommunikation, produktdesign, transportdesign, kunstdesign og animation. Det fireårige designprogram giver eleverne den væsentlige viden, de har brug for, og en styring af teknologi, der kan hjælpe dem med at lykkes i dagens interiørdesign. Ud over en række partnerskaber med virksomheder er fakultetet også godt forbundet med designområdet - en kritisk faktor i real-world-uddannelse.

Det Forenede Kongerige

Indenrigsdesignskolen - London

I modsætning til mange af de andre førende indretningsskoler fokuserer Interior Design School of London på frihåndsdesign gennem det meste af programmet indtil de endelige segmenter. Alle kurser på London-baserede skole er designet til at efterligne et designstudio i virkeligheden, der bedre kan forberede eleverne til nutidens interiørdesign arbejdsmiljø. Læreplanen opdateres med jævne mellemrum for at afspejle fremskridtene og kravene i indretningsbranchen.

Chelsea College of Arts, Kunstuniversitetet - London

En anden af ​​de førende indretningsskoler fundet i London er Chelsea College of Arts, som er en del af Kunstakademiets. Kollegiet har et internationalt ry som et førende kunst- og designprogram. Det treårige interiørprogram giver eleverne de færdigheder, de har brug for til at skabe, designe og visualisere alle slags rum. Alle aspekter af feltet - praktisk, teoretisk og professionel - undervises og hjælper eleverne med at lære at håndtere nutidens komplekse rum. Skolen er også kendt som et indbydende miljø for eksperimentering, ideer og nye koncepter.

Dublin Institute of Design

Findes på næsten hver liste over førsteklasses indretningsskoler, tilbyder Dublin Institute of Design fuldtids- og deltidsuddannelser inden for interiørdesign og andre designdiscipliner. Instituttets 3-årige Bachelor of Arts in Interior Design-program, der blev lanceret i 1991, har hjulpet med at styrke sit stærke ry på det indre designuddannelsesmarked. Den akkrediterede skole kræver, at eleverne studerer teknologiske programmer for at holde trit med de hurtige ændringer i indretningsområdet.

Australien

University of Technology - Sydney

University of Technology (UTS) 3- årigt program fokuserer på interiør og rumligt design. Faktisk har universitetet tre skoler, der spænder over hele spektret af discipliner, fra arkitektur, design, konstruktion og ejendom til planlægning. Undervisningsstudier er oprettet for at afspejle det virkelige arbejdsmiljø og gøre fuld brug af analoge og digitale værktøjer, der er nødvendige for at kunne udføre interiørdesign. En af Australiens førende teknologiske universiteter, UTS studerende studerer med top fagfolk og respekterede internationale akademikere. Programmet arbejder for at udvikle hver enkeltes kreative potentiale som designer, tænkere og innovatører i branchen.

Indien

Sir J J School of Arts - Mumbai

MoreINSPIRATION
 • Bedste arkitektur skoler til en verdensklasse uddannelse
 • Sjovt og solrig indretning med grønne accenter af Gideon Mendelson
 • Kunstakademi i Singapore

Sir JJ School of Arts, der blev grundlagt i 1857, betragtes som et banebrydende institut for kunstuddannelse i Indien. Konkurrencen er stiv for sine 60 pladser. Skolen tilbyder en BFA i Interiørindretning, som omfatter både teoretisk og praktisk kursusarbejde samt et arbejdsprojekt.

Canada

Den Visuelle College of Art og Design, Vancouver

Den førende liste over Canadas førende indretningsskoler tilbyder Visual College of Art and Design (VCAD) et 6-årigt program, der uddanner eleverne, hvordan man skaber attraktive og praktiske rum, herunder boliger, kommercielle, industrielle og offentlige design. VCADs program giver eleverne et færdighedssæt, der omfatter designprincipper, farveteori, rumplanlægning, udarbejdelse og industriel standard software. Programmet fremhæver praktisk erfaring, der sigter mod at forberede eleverne på effektive designteammedlemmer lige fra starten.

Forenede Stater

Rhode Island School of Design - Providence

I spidsen for hver liste over førsteklasses indretningsskoler er Rhode Island School of Design, landets første kunst- og designskole, grundlagt i RI i 1877. Skolen tilbyder bachelorer samt postgraduate uddannelser inden for discipliner som interiørarkitektur og møbler design. Indenrigsuddannelsen bacheloruddannelsen er opdelt i tre specialiseringer kaldet baner: teater, udstillingsdesign eller detaildesign. Fakultetet i programmet stræber efter at levere praktiske erfaringer til at lære om praksis inden for byggebranchen og videre.

Pratt Institute -Brooklyn

Ingen liste over de bedste indretningsprogrammer er komplet uden Pratt Institute. Skolen tilbyder en Bachelor of Fine Arts og en kunstmester inden for indretningsdesign. Studerende i begge programmer kan fokusere på kommercielle eller boligområder. Kurser varierer og omfatter alt fra 3-D design og arkitektonisk tegning til lys og farve. I 2016 rangerede DesignIntelligence Pratt's bacheloruddannelse tredje i nationen, og kandidatprogrammet andet.

Savannah College of Art og Design - Savannah, Georgia

Blandt de innovative topindretningsprogrammer er den, der tilbydes af Savannah College of Art and Design (SCAD). Denne institution, der ligger i Georgien, tilbyder en B.F.A, en M.A. og en M.F.A. i indretning. Skolen dækker hele spektret af design discipliner, så de studerende kan forfølge dual majors og med relaterede programmer som arkitektur, møbeldesign og service design. Skolen har også en campus i Hong Kong.

University of Cincinnati - Ohio

På universitetet i Cincinnati College of Design, Arkitektur, Kunst og Planlægning (DAAP), tilmelder studerende sig i en 5-årig bacheloruddannelse i indretning. En af de førende indretningsskoler i USA, I.D. (International Design) magasin, opført University of Cincinnati blandt verdens top 10 designskoler, og den eneste offentlige institution til at lave denne liste. Udover at hjælpe eleverne med at lære vigtige færdigheder inden for designteknologi, kritisk tænkning og visuel kommunikation, tilbyder kollegiet masser af co-op muligheder for indretningsarkitekter og har et hands-on capstone-projekt.

New York School of Interior Design - New York

New York School of Interior Design i New York, NY er en lille skole på 538 studerende. Det tilbyder tre akademiske programmer inden for indretning: et Basic Interior Design Certificate Program (BID), en Associate in Applied Science i Interior Design og en Bachelor of Fine Arts inden for Interior Design. Kurser kan tages på linje og personligt såvel som på fuldtid og deltid. Kursusarbejde indeholder en omfattende introduktion til indretning. Graduate programmer omfatter en professionel og post-professionelle Master of Fine Arts, Master of Professional Studies i Bæredygtige Interiør Miljøer, Interior Lighting Design, eller Healthcare Interior Design.

The New School's Parsons School of Design, New York

The New School's Parsons School of Design tilbyder en B.F.A. i Interior Design, en B.F.A. I Design og Teknologi, en B.S. i Urban Design, og et M.F.A. i indretningsdesign. Skolens placering i New York City giver eleverne adgang til New Yorks ekspansive kunst- og designindustri. Interiørdesignet er forskningsbaseret og forbereder sine kandidater til et væld af karriere fra rådgivning og historisk bevarelse, til belysningsdesign, udstillinger og meget mere.

Cranbrook Academy of Art - Bloomfield, Michigan

Bredt kendt som opdræt for ikoniske designere som Eero Saarinen, Charles Eames, Daniel Libeskind og Harry Bertoia, står Cranbrook Academy of Art særdeles blandt de bedste indretningsskoler.Programmet har ikke forudbestemte læseplaner, krævede klasser eller forudsætninger. Det er et "graduate-only program, der er designet specielt til støtte for individuel efterforskning og vejledning." Institutionens ti kunstnere opholder sig i deres hjemland og bestemmer, hvordan deres programmer køres, og de arbejder individuelt med studerende for at bestemme deres studium. Arbejdet er fokuseret på den studio-baserede praksis med at lave, regelmæssig kritik og muligheder for at observere og arbejde med ledende praktikere i deres egne studier.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar