Interior Designers Del deres favorit tips til et vellykket køkken remodel

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Brug ombygningstips fra indretningsarkitekter til at omdanne dit køkken. Billede: Pickell Arkitektur

Køb et lignende udseende: Taburetter | Vedhæng | Cake Stand

Det er ikke svært at se, hvorfor det er et af de mest diskuterede emner inden for interiørdesign at lave et køkkenombygning. Disse projekter - mens det er værd i sidste ende - kan blive lidt dyrt og tidskrævende. Det siger sig selv, at hvis du vil gøre det, vil du gøre det på den rigtige måde.

Med det for øje besluttede vi at tage dette emne til eksperterne. Vi bad interiør designere til at dele deres foretrukne køkken remodel tips. Læs videre for at se deres ikke-spærrede svar. Med held og lykke kan deres oplevelser hjælpe dig med at genoprette dit køkken med lethed.

Vær meget opmærksom på, hvordan du bruger rummet uden at foretage ændringer. Billede: R.P. Morrison Builders, Inc.

Køb et lignende udseende: Knobs | Afføring | Vedhæng | Wall Mount Potfiller

1. Viden, hvordan du bruger dit køkken

"Det første skridt i remodeling er at vide, hvad der er vigtigt for dig, når du laver mad. Er avancerede apparater et krav? Foretrækker du gas eller el? Tilbereder du masser af karriretter eller andre ting, der bruger stærke krydderier og ønsker en hood til ventilation? Vil du have dine knive til venstre eller højre, mens du laver mad? Bager du meget og behøver at holde udstyret tæt på ovnen? "- Sara Chiarilli, ejer af Artful Conceptions, et indretningsfirma i Tampa, FL Før du starter renoveringen, skal du sørge for at have en solid plan for at sikre, at dit nye køkken opfylder dine behov. Når du laver mad, gå dig selv gennem din rutine, mens du stiller spørgsmål som dem, som Sara tilbydes ovenfor. Vær opmærksom på eventuelle foretrukne detaljer eller irritationer, som du har om dit nuværende rum og medtag eventuelle nødvendige ændringer i din designplan.

Forlad det eksisterende layout, når det er muligt. Billeder: Alinda Morris Interior Design LLC

Køb et lignende udseende: Taburetter | Vedhæng | Servering Skål

2. Overvej Leaving Layout As-Is

"Hold apparater og VVS, hvor de er. En god tommelfingerregel er at tilføje $ 5.000 hver gang du flytter en sektion af VVS eller andre apparater. Hvis mine kunder er på et stramt budget, fortæller jeg dem at arbejde med det nuværende layout, når de kan. "- Justin M. Riordan, LEED AP, grundlæggeren af ​​Spade og Archer Design Agency, som har flere steder i Californien og Washington

Hjem forbedring show fans kan attestere, at tv magi gør det virke som om at ændre dig køkken layout er en leg. I virkeligheden er det bestemt ikke tilfældet. Ud af snesevis af indlæg til denne artikel var dette det mest omtalte tip. Selvfølgelig vil dit budget diktere, hvor kreativ du kan få med layoutet, men hvis du forsøger at gemme, må du ikke undervurdere denne pris. Sørg for at du mødes med flere designere og få citater, så du kan gå ind i din remodel med en realistisk ide om de endelige omkostninger.

Vælg kontrasterende farver for et stort slag af visuel interesse. Billede: Smith & Smith Køkkener

Køb et lignende udseende: Taburetter | Ur | vedhæng

3. inkorporere kontrastfarver

"Ved hjælp af kontrasterende farver på vægge hjælper tællere og gulve med dybdeopfattelse og giver en klar synsvidde, når man navigerer gennem køkkenet, især i arbejdsområder." - Wanda E. Gozdz, BS, AS, grundlægger af Golden Age Living, LLC i Hutchinson Island, FL

At vælge kontrasterende farver - eller i det mindste toner, hvis du ikke er i det monokromatiske udseende - vil hjælpe dig med at tilføje en stor visuel interesse for køkkenet. Når du sætter sammen farvepaletten, skal du gå med enten en neutral skygge og en fed farve eller vælge en varm og kold skygge. Derudover fokuseres enten på kontrast på et enkelt emne, som f.eks. En ø, eller tillader et element at fortsætte i hele rummet.

Lad din backsplash gøre en erklæring. Billede: Evelyn Eshun Interior Design

Køb et lignende udseende: Taburetter | Spisestole | Backsplash Tile

4. Invester i din backsplash

"Tag rygpladen til loftet, især når de kun er 8 fod. Dette er almindeligt i mange ældre hjem. At tage flisen op skaber visuel højde og et særligt poleret look, fordi du ikke har en pause, hvor fliser møder gipsvæg (især omkring et vindue). Det er et godt udseende for minimale omkostninger i forhold til hele projektet. "- Brad Little, of Case Design / Remodeling i Charlotte, NC

Den anden uudtalte bonus for dette tip? En dramatisk backsplash vil trække øjet med lethed og danne et glimrende fokuspunkt. Overvej denne, hvis du searing for en måde at virkelig gøre en dramatisk indvirkning.

Friske tilbehør kan give rummet et helt andet udseende. Billede: MGM Builders

Køb et lignende udseende: Canisters | Vintage Scale | Kedel

5. Sommetider små ændringer materielt mest

"Nogle gange handler det ikke om at lave en total remodel. Jeg opdaterede mit eget køkken sidste år ved simpelthen at bytte barstoler og vedhængslampe og udskifte et skab med åbne hylder. Jeg var inspireret af BoHo-trenden, så jeg gav mit moderne køkken nogle økologiske detaljer, der får det til at føle sig varmere og mere levende. "- Natasha Jansz, grundlægger af Natasha Jansz Design i Los Angeles, CA

Hvis du diskuterer, om du skal fortsætte med en komplet remodel, eller hvis du kan komme væk med en hurtig opdatering, spørg dig selv dette spørgsmål: Er jeg bekymret for funktion eller æstetik?

Når funktionen er problemet, er et køkken remodel normalt i kortene. Men hvis det kun er det udseende, der kræver en genopfriskning, kan du sikkert komme væk med at bytte ud et par designelementer med trendy plukker. Som sædvanlig, se efter ting som tilbehør, tekstiler og væggen til at forny din stil. Disse varer vil have en enorm visuel effekt på et relativt lavt prispunkt.

Vær opmærksom på disse tips, når du håndterer din remodel. Billede: Keith Wing Custom Builders

Køb et lignende udseende: Taburetter | Hood | Stag væg indretning

Hvert design aficionado kender værdien af ​​et velindrettet køkken. Det eneste problem er, at det ofte er udfordrende at trække dette projekt ud på den rigtige måde. I et forsøg på at give dig alle de værktøjer, du har brug for til at skabe køkkenet i dine drømme, bad vi indretningsarkitekterne om at dele deres bedste køkkenombygnings tips. Opbevar denne post tæt ved hånden. Uanset om du starter i morgen eller ikke vil være klar i et par år, vil du have gavn af deres oplevelse.

Hvad synes du om disse køkken remodel tips? Har du nogen af ​​dine egne at dele? Fortæl os i kommentarerne nedenfor.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar