Top International Design Week Events of 2016

Billede: Stockholm Design Week

Der er visse tidspunkter i løbet af året, hvor hjemdesign trendsættere indkalder til at vise (eller købe) de nyeste produkter og stilarter. Kendt kollektivt som international design uge, er disse begivenheder vært for besøgende fra hele verden, der er interesseret i de aller nyeste ting.

International design uge begivenheder er normalt eksklusive "til handel." Deltagerne vil sandsynligvis komme ind i købere til West Elm eller CB2 vælge tekstiler eller hjemme accenter at bestille til deres butikker; top interiørdesignere som Thom Filicia eller Kelly Wearstler købe varer til deres kunder eller fremme deres seneste samlinger; og virksomheder som Jonathan Adler eller Zuo sælger deres varer.

Mange af de besøgende tager blot inspiration fra hvad der er nyt, interessant eller simpelthen underligt og oversætter dem til hvad du, forbrugeren, vil se og købe i din favorit boligindretning butik i de næste par måneder.

Selvom de fleste af begivenhederne ikke er åbne for offentligheden, kan du besøge hjemmesiderne for at få et glimt af de seneste tendenser, som udstillere viser. Hundreder af internationale design uge begivenheder finder sted over hele verden i løbet af året; her er vores valg til de bedste shows i 2016.

Billede: IMM Köln

IMM Köln

Köln, Tyskland; 18-24 januar

IMM, eller International Interiors Show, er stolt af at være årets første designuge. Det er mere end bare et løb at være den første, dog; IMMs mål er at være verdens designleder og vise de friskeste kommende trends.

Billede: Maison & Objet

Maison & Objet

Paris, Frankrig; 22.-22. Januar

Dette show har en omfattende samling af de bedste i design, lige fra kastepuder og vaser til møbler. Paris Design Week kører på samme tid som Maison & Objet, hvilket giver de 100.000 besøgende, der kommer til denne internationale designweekend, masser af ting at tjekke ud i hele byen.

Billede: Las Vegas Market

Las Vegas Market

Las Vegas, Nevada; 24-28 januar

Beliggende i tre massive bygninger i World Market Center, repræsenterer denne begivenhed næsten alle store møbler, hjemmeaccent og lysproducent. Ligesom Las Vegas i sig selv er markedet over toppen med gæstespørgsmål og optrædener af store industriaktører og berømtheder.

Billede: Stockholm Design Week

Stockholm Design Week

Stockholm, Sverige; 8-13 februar

Stockholms Møbel- og Lysmesse er den største designweekend i denne smukke by, det perfekte sted at fremvise det nyeste i det skandinaviske moderne design. Designhændelser og installationer finder sted i hele byen og præsenterer det nyeste inden for både møbler og belysning.

Billede: Ambiente

Ambiente

Frankfurt, Tyskland; Februar 12-16

Dette er den største af de internationale designudstillinger med tusindvis af udstillere og besøgende fra hele verden. Uanset hvad du ser på dit yndlingshjem eller designbutik, blev du sikkert vist på Ambiente først.

Billede: International Furniture Fair Singapore

International Møbelmesse Singapore / ASEAN Møbeludstilling

Singapore; 10-13 marts

Denne design begivenhed er den vigtigste i Asien. Alle asiatiske nationer er repræsenteret på dette show, hvilket gør det til et one-stop destination for en dosis af asiatisk moderne design. Arrangementet er ikke kun et stort internationalt designshow, det er stedet at møde leverandører og producenter, samtidig med at man får en introduktion til hvilket asiatisk land at besøge næste.

Billede: Design Days Dubai

Design Days Dubai

Dubai, U.A.E .; 14-18 marts

Topvisningen i regionen er hjemsted for det bedste i moderne design med fokus på luksusartikler og unikke, skræddersyede kunstværker til hjemmet.

Billede: Architectural Digest Design Show

Architectural Digest Design Show

New York; 17-20 marts

Byens Piers 92 og 94 omdannes til en kombination af gallerier, værelser indrettet og stylet af top designere, en bog og gavebutik og andre arrangementer i hele byen. Åben for offentligheden er dette show et godt sted at få inspiration til dit drømmehus.

Billede: Milan Møbelmesse

Milan Møbelmesse

Milano, Italien; 12-17 april

Dette show er et must-besøg for enhver design elsker. Forskellige begivenheder sker i hele byen, herunder International Furniture Exhibition (Salone de Mobile). De bedste moderne møbler og designtendenser er født på denne begivenhed.

Billede: International Contemporary Furniture Fair

International Contemporary Furniture Fair

New York; 14-17 maj

Dette show er USAs bedste præsentation af det bedste i moderne design. Udover en smukt kureret samling fra både unge og etablerede moderne designere, er der masser af arrangementer og udstillinger at nyde på stedet.

Billede: Dwell on Design

Dwell on Design

Los Angeles; 24.-26. Juni

For et kig på de nyeste design og arkitektur tendenser og produkter på det moderne og midten af ​​århundredes marked, er dette show det rette sted at være. Et af de få internationale design week events, der er åbne for offentligheden, er showet kurateret af redaktørerne af Dwell magazine. Mere end 30.000 besøgende deltog i sidste år. (Hvis du er på østkysten, holder Dwell on Design et show i New York den 13-15 maj.)

Billede: China International Furniture Expo

Kina International Furniture Expo

Shanghai, Kina; September 8-11

Byen Shanghai alene er et besøg værd for sit livlige natteliv og fremadrettede designscene.Kombinationen af ​​East møder vestlivet er til stede på byens gader og ved gangen på produktet på møbeludstillingen. Kinesiske producenter viser deres bedste til tusindvis af internationale købere, designere og andre industriinsider.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar