Interview med Benjamin Dhong en San Francisco Interiør Designer

Benjamin Dhong er en interiørdesigner i San Francisco med en interessant historie. "Det er ikke raketvidenskab; Jeg har lige læst hvad jeg får hænderne på, "siger han. "Men hvad er mest validering er de store klientreaktioner. Når vi er færdige med et projekt, så ved jeg, at jeg er i den rigtige profession. "Benjamin Dhong elsker at blande gammelt og nyt, traditionelt og moderne og højt og lavt.

Homedit: Var du altid interesseret i design? Fortæl os om det øjeblik, hvor du besluttede at dette er vejen at gå.

Benjamin Dhong: Jeg snuble i design serendipitously under en tur til Italien. Min ven fejrede fødselsdagen ved at leje en palladian villa uden for Vicenza. En fremtrædende San Francisco-interiørdesigner var på turen og i samtaler om kunst, historie og masser af flasker rødt, da jeg nævnte, at jeg havde masser af fritid, og hun inviterede mig til at arbejde som praktikant på sit kontor, da vi kom tilbage. Enhver ting førte til en anden og inden for 3 år var jeg klar til at tage springet og gå ud alene. Jeg har aldrig set tilbage eller fortryder et øjeblik. Denne tur ændrede mit liv.

Homedit: Hvor finder du din inspiration?

Benjamin Dhong: Overalt. Rejse, museer, auktionskataloger, ligefrem film ... filmene fra Michael Powell i post War England er meget inspirerende. Hans klassiske "sorte narcissus" om nonner op i himalayerne er hauntingly smukke.

Homedit: Kan beskrive lidt dit første indretningsprojekt?

Benjamin Dhong: Jeg har oprettet hele møbelplanen i powerpoint og på en eller anden måde fået målingerne forkerte og bestilt en sektion, der var alt for stor til værelset! Gudskelov, jeg fangede den, før den gik i produktion, eller før klienten blev fanget. Indretningsdesign er lidt som røg og spejle af show business. Det ser alt smukt ud fra forreste række, men det er galskab bag gardinet. Selvfølgelig i denne uge installerede vi bare en 22 fods lang banket, der skulle hæves.

Homedit: Hvordan ville du definere din personlige stil?

Benjamin Dhong: Jeg elsker at blande gammelt og nyt, traditionelt og moderne og højt og lavt. Men det skal gøres på en meget afbalanceret måde ellers ser det ud som et stort rod. Jeg kan godt lide mine værelser at være meget rolige og rolige, men med stor interesse.

Homedit: Hvor længe siden startede du din virksomhed?

Benjamin Dhong: Jeg hang min egen shingle ud 4 år siden. Vi var heldige at blive inviteret til at deltage i San Francisco dekorator showcase hus med 3 måneder, og det er, hvad hoppe startede min karriere.

Homedit: Hvad slags mennesker beder om din hjælp?

Benjamin Dhong: Jeg finder, at mine kunder sætter pris på nikkerne til historie eller intellektuelle ideer, som jeg prøver at bringe ind i alle mine projekter. De kan godt lide mere end bare et smukt værelse.

Homedit: Hvad ville være din anbefaling til "hvad skal man gøre først" i et udsmykningsprojekt?

MoreINSPIRATION
  • Interview med New York Interior Designer Tricia Foley
  • Interview med interiørdesigneren Alexandra Lauren
  • Renoveret Loft i San Francisco med en maskulin stemning og en funktionel indretning

Benjamin Dhong: Omlægge møblerne !! Det ryster op på klientens opfattelser og lader dem se mulighederne. Flytning omkring møblerne får dig til at se dem i et helt nyt lys

Homedit: Hvilke råd har du til nogen med et nyt hus at dekorere og måske et begrænset budget?

Benjamin Dhong: Køb ikke ting bare for at fylde de tomme rum. Bedre at langsomt købe ting, der betyder noget og er af værdi. Gå til loppemarkedet og find nogle stykker med noget tegn og sjæl.

Homedit: Hvad er din yndlingsbog / magasin om design?

Benjamin Dhong: Jeg elsker verden af ​​interiører. Det er et uk-magasin. Dækket de mest fantastiske og uklare rum og så smukt skudt. Det er som kunst.

Homedit: Hvad med dit yndlingssted?

Benjamin Dhong: Nu hvor der er så mange vidunderlige design blogs, er det virkelig svært at pinke det ned. Denne uge er det http://postandgrant.com/ på grund af dets vidunderlige blanding af moderne kunst og design.

Homedit: Hvad anbefaler du for dette år?

Benjamin Dhong: Fortsæt med at blande ting op. Hårdt, blødt, gammelt og nyt. Meget moderne design længes efter tekstur og varme. For mig er det en kraft i sammenstillingen. Den intelligente sammenkobling af det usandsynlige gør for magtfulde rum.

Homedit: Hvad er den gennemsnitlige tid tildelt til et projekt?

Benjamin Dhong: Vores projekter er gennemsnitlige omkring et år. Jeg kan godt lide at give tid til at køre op, så jeg kan give projektet nogle tanker, før vi træffer større beslutninger. Smukt design er omfattende og gennemtænkt.

Homedit: Hvilke råd har du til unge designere eller arkitekter, der læser dette interview?

Benjamin Dhong: Nyd så meget viden som muligt. Gå til museer, hæld gennem auktionskataloger for at se det bedste ud af design. Rejse, rejse, rejse !!

Homedit: Hvad er dine fremtidsplaner?

Benjamin Dhong: Vi bliver mere og mere i at arbejde med arkitekter og designe hele arkitekturen af ​​huse. Jeg er lykkeligst stomping omkring en byggeplads og se planer kommer til liv!

Homedit: Hvad synes du om vores hjemmeside?

Benjamin Dhong: Jeg elsker dit globale perspektiv. Design er ikke mere parochialt. Vi er alle sammenforbundne og udveksler ideer hurtigere og hurtigere. Jeg elsker det! {Billede 1 herfra.}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar