Invitere Casa en Altos del Sol Indfangning Masser af naturligt lys

Denne smukke to-etages moderne bolig navngivet Casa en Altos del Sol viser en interessant materiale palette. Ved indgangen, AMD Arquitectos Designet en halv åben / halvdækket indkørsel flankeret af trædekorationer, der kan fordoble som et terrasseområde, der fører til den overraskende bagside. Frontfronten viser et spil af tilsyneladende mængder og en moderne materialepalette, mens bagsiden af ​​Casa en Altos del Sol åbner alle interiører til uhindret dagslang naturligt lys eksponering gennem en stor glasmur. Beliggende i landet Altos del Sol, Buenos Aires, Argentina, omfatter den 2,475 kvadratmeter to-etagers bolig opholdsrum i stueetagen, orienteret mod haven og private værelser på første sal. Køkkenet har direkte udsigt til hovedindgangen, så indbyggerne kan se familiemedlemmer trække op til indkørslen. Kan du lide denne ide om at åbne for at byde gæster velkommen gennem arkitektur og rumarrangement?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar