Uregelmæssig sort boksformet bolig i Tokyo: Hansha Reflection House

Hansha Reflection House er et varieret arkitektur projekt i Tokyo, forestillet og implementeret af Studio SKLIM. Boligen ligger ved indgangen til en malerisk park og bygget med det formål at tage i sit sunde miljø. Med et udvendigt, der afspejler det omgivende landskab, kommer navnet på huset ikke som nogen overraskelse. Den ydre form afspejler også den indre struktur: "De programmatiske zoner for Offentlig, Service og Privat organiseret rumligt huset i 3 forskellige zoner med yderligere tegnsætning af hovedmassagen med Landskabselementet; giver plads til gården og tagterrassen. Denne basisform blev yderligere mejslet med struktur, dagslys / ventilation og synspunkt vedrører ". Interiøret er minimalistisk, luftigt og rummeligt og hylder funktionalitet. Udsigt over parken, er stuen, køkkenet og spisestuen kombineret i et enkelt rum, som også fungerer som kernen i projektet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar