Jacuzzi Luxema 8000 med bar, tv og lydsystem

At have en pulje i din baggård var for få år siden bevis for at du har det godt, og du er økonomisk kraftig. Så Jacuzzi var tiltrækningen. Nu kun ved at have en pool og en jacuzzi kan du fuldt ud udtrykke dit velvære. Tro det eller ej, at disse ting går ud af mode relativt hurtigt, og nye innovationer vil sætte nye standarder i varme attraktioner.

Så glem din gamle grundbundne swimmingpool og få trendy med den nyeste baggårdskøb. Beskrive denne ting som enorm kan bare ikke gøre det. Hvorfor? Fordi denne Luxema 8000 er en overdimensioneret jacuzzi sammen med en generøs swimmingpool. Disse to forskellige side ved side attraktioner suppleres med en bar, et fladskærms-tv og et lydsystem, der vil rocke din verden. Fremstillet af SPAmbient i Slovenien denne spektakulære jacuzzi vejer 1500 kg og har brug for omkring 10.000 liter vand for at udfylde det.

Opdelt i to sektioner er dette karbad udstyret med 9 vandpumper og omkring 130 stråler, der kan skabe en stærk strøm i swimmingpoolen, som ligner dem, der findes i naturen. Spa elskere kan nu nyde et fantastisk produkt uden at ødelægge deres baghave med tunge maskiner til at grave et stort hul og få det til at holde vand. Denne rene løsning, der sætter dig tilbage med mindst $ 26.000, har kun brug for vand og nogle ivrige venner til at prøve det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar