Brug af Jade & Jadiete i og omkring huset

Jade og jadeit kommer i en række smukke nuancer af levende og køling grønt. Men de er også smukke, naturlige sten, der kan bruges til at lave alt fra gulve til hjemlige tilbehør. Og i dag viser vi hvordan man bruger ægte jade og jadeit, og ikke kun tonen, i og omkring dit hjem! Lad os tage et kig!

1. På gulvet.

Betagende og unik, denne jadegulv har stilen og fashion-forward energi til altid at være på trend og fed. Det ser godt ud i dette boligareal, men vi synes også, at en lille farveprøve i en foyer eller studie ville være fantastisk også.

2. Underholdende behov.

Jadeite kommer ind i mange forskellige underholdnings- og spisemuligheder, tage f.eks. Denne tablescape. Det har så mange vidunderlige små accenter.

3. Kulturelle detaljer.

Vi elsker verdensmarkedet, asiatisk inspiration, som ægte jadeprodukt besidder. Tag et kig på det spejl og lampens bund, det er en smuk, rig skygge af grønt med en organisk følelse.

4. Hanging Down Low.

Kig på denne smukke vintage jade lanterne hængende fra loftet. Det giver rummet en alderdom og en masse ny personlighed.

5. Lysere op på badeværelset.

MoreINSPIRATION
  • Jade farver spredt rundt i huset: Idéer og inspiration
  • Sjove og vidunderlige måder at bruge barcarts på
  • Smuk og smuk lejlighed i Sverige

Tag et kig på dette smukke og skarpe badeværelse. Med et jadeit badekar og vask er det helt det imponerende design, synes du ikke?

6. Tilføj en vask.

Tænker på at skifte dine dræn på badeværelset? Hvorfor ikke gå med noget af farve og subtilt med et glas jade valg?

7. Nogle køkkendækning.

Dette hvide køkken har ret den smukke måde at vise en jadeit samling af retter og organisationsbeholdere. Det er vintage men trendy og moderne i fashion-forward stil.

8. en te kurv fyldt

Du må ikke sætte dine jade- eller jadeitfad i kufferter, men brug dem som accenter til din spisestue te vogn eller buffet. Det tilføjer sådan en charmerende, delikat touch til ethvert rum.

9. Bare en tur.

Selv de enkleste detaljer kan gøre en forskel. Udskift nogle knapper i et intetanende område med dem lavet af jadeit for a pop i farve og frisk appel. {fundet på atthepicketfence}.

10. fliser det hele

Fra backsplashes til badefliser kan jadeit være en stor kilde til genindretning. Det er en blød, beroligende skygge, der trækker vejret nemt, nyt liv i enhver krog eller krans.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar