Jasper og Monas indbydende skandinaviske hus

Jasper og Mona er skaberne af det berømte danske mærke Green Gate. De valgte at bo i et roligt hjem tæt på naturen. For en tid siden tog de en tur i en smuk fiskerby, hvor Jaspers bedsteforældre også boede. På det tidspunkt søgte parret efter et hjem, hvor de ville rejse deres fremtidige børn. De blev straks forelsket i den landsby, og de besluttede at skulle blive deres hjem.

De fandt også det perfekte hjem. Det var et lille hus med en smuk have. Det havde også stranden i baggrunden og det gav smukke visninger. Det var tæt på naturen og det syntes som det perfekte sted at rejse børn op. Det er et meget roligt sted, og det er kun 5 minutter fra København. Deres nye hjem har polerede trægulve og smukke interiørdecorer. De bragte med dem et smukt antik spisebord, som de købte fra en antikvitetsbutik i London.

MoreINSPIRATION
  • Skandinaviske påvirkninger i et hjem fra de schweiziske bjerge
  • Smukke London interiør design hus
  • 210 kvm Moderne Hus ved L'Autre Fabrique Arkitekturer

Atmosfæren og indretningen er typisk nordisk. Det har bløde og pastelfarver og masser af lys. Når deres første barn er kommet, ønskede parret at bevæge sig i et større hjem. Men de kunne ikke forlade, så de besluttede at bygge en forlængelse i stedet. Udvidelsen huser stuen og det er nu en del af huset. {Fundet på dekio}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar