Joyful Mitab Button med svenske stoffer af form os med kærlighed

Det er sommer, og solens varme stråler kærtegner mit ansigt og det kølige og blide blæs af vinden gør mig til at føle mig vidunderlig. Jeg er midt i et felt med tusindvis af farvede blomster, der fylder mig med skønhed og glæde. Buen på en bi bryr mig om det dovne og drømmende humør, og jeg forsøger at fange det. Det er stille og jeg indser, at det var en smuk og afslappende drøm.

MoreINSPIRATION
  • Joyful DIY Peacock Seat
  • Resirkuleret lærred nummer Pouf
  • DIY Button Covered Christmas Ball

Jeg er på min terrasse og de smukke og glade Mitab Button poufs inspirerede min drøm og fik mig til at rejse til vidunderlige lande.

Disse tre runde dejlige puffer repræsenterer en version af FUWLs Button Pouf til Mitab. De er lavet af blomster svenske stoffer og knappen bruges til at anvende reservedele eller affaldsmaterialer til omslaget. Det er også midtdelen af ​​puffen, hvor de materielle stykker mødes sammen, og det holder alt på plads.

Disse små, søde og farverige puder kan være perfekte til en udendørs terrasse eller dit barns soveværelse. Deres hvide baggrund og de vidunderlige blomstermotiver vil skabe en glædelig atmosfære, fuld af farver, og som vil inspirere dig lykke, godt humør og optimisme.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar