Dømmer en bog (og hylderne) ved dens omslag

Hvad handler det om en bogreol i et rum, der straks trækker folk ind? Nysgerrighed om ejerens interesser, måske eller bare nysgerrighed om bøgernes emner selv. Uanset hvordan mange af os er så tiltrukket af bøger intellektuelt, tror jeg, at vi kan acceptere, at bøger også har beføjelse til at skabe meget effektive, glædeligt vignetter i et rum. Og ikke kun i hjemmebiblioteker. Overvej følgende strategier for at arrangere og vise bøger på hylder i hele ens eget hjem, uanset om rummet er en gang, stue, soveværelse eller andetsteds:

I dette bibliotek organiseres bøger i sæt, hvor det er muligt og farveblokeres overalt ellers. Bemærk den statelige sindsro af en hel hylde bestående af identiske bogbindinger. Mørkere, varmere farver er anbragt tæt på loftet for at bringe øjet opad og afbalancere trægulvets varme.

Ved første øjekast synes disse bogreoler ikke at have nogen reel rim eller grund. Ironisk nok er denne laissez-faire-vibe dog ikke typisk opnået uden nogen grad af struktur. Den lyseblå grå farve på hylderne selv er en perfekt subtil baggrund for de lyse bøger. Et par popper af koboltblå i hele hylderne harmoniserer faktisk rummet, mens højden dunkelt bestemmer placeringen af ​​andre bøger. Få ikke-boggenstande anvendes inden for disse hylder for at fremhæve den visuelle virkning af de vertikale bindings farvevariationer.

MoreINSPIRATION
  • 5 Eksempler på succesfulde hyldevignetter
  • DIY bok boks skjule stedet
  • Praktisk cantilever hylde af Seth Ellsworth

Arkitektonisk etablerer disse lave bogreoler en vandret linje i rummet. Det er derfor kun fornuftigt, at flere store bunker af bøger er anbragt vandret (men i samme højde som de lodrette bøger) for konsistens og æstetik ... men ubevidst kan denne detalje registreres.

I et multifunktionelt rum som en stue kan gulv til loft hylder af bøger ikke passe regningen. Farvefulde hardback-bøger er integreret med neutralt kunstværk og større skulptur med stor skala for at skabe en behagelig balance, der er særligt velegnet til boghyller uden bibliotek.

Hvis du ejer nok smukt bundne hardback-bøger, er det en fantastisk måde at vise dem på. Som en enhed bliver den massive masse af guldbrevede bindinger et stykke stor vægkonst, bare med mere dybde på mange niveauer. Dette er et dejligt modvægt til den enkle, afslappede indretning af resten af ​​værelset.

Sidst men ikke mindst, se på den fantastiske virkning, der kan skabes ved blot at arrangere alle bøger med farve i regnbue! Dette arrangement er meget tilgivende for mere afslappede bogbindinger (dvs. papirbag), som ellers kan se ud af sted.

Bøger indeholder ikke kun nyttige oplysninger; de er også utroligt nyttige til at skabe et stærkt visuelt brændpunkt i et rum. Og bedst af alt: de kan omarrangeres når som helst for et nyt, nyt udseende.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar