Justin Bieber er 18 års fødselsdagsgave fra sig selv: en ejendom på $ 10,8 millioner i Hollywood Hills

I dag tager vi et kig på denne smukke ejendom i Hollywood Hills. Det er en ejendom på 10,8 millioner dollar og tilhører Ashton Kutcher. Han besluttede at leje stedet for $ 50.000 en måned efter ham og hans kone Demi Moore delt i november. Boligen var fem rummelige soveværelser og det dækker i alt 9.400 kvadratfod.

Selve huset er ganske smukt og luksuriøst. Der er en stor stue med glasvægge, der tilbyder ekspansiv udsigt over Lake Hollywood. Der er også en privat biograf, et barområde og et motionsrum og et massagerum. Derudover er der et stort state-of-the-art gourmet køkken. Alle værelser er meget smukke og rummelige. De har spotlight i lofterne og smukke trægulve. Hvert værelse har også sit eget tema, samtidig med at man følger et centralt tema.

MoreINSPIRATION
  • Jason Stathams Hollywood Hills ejendom solgt for 2,7 millioner dollars
  • Ekspansiv moderne bolig i Hollywood Hills
  • Luksus LA Ejendom med fantastisk udsigt

Soveværelserne er særligt hyggelige. De er rummelige og luftige, og glasvæggene giver en vidunderlig udsigt over det omkringliggende landskab. Opholdsstuen er også forbundet med terrasse. Det indeholder en moderne pejs og enkle og moderne møbler. Spisestuen er ikke overdrevent stor, og alligevel har den et meget fremtrædende udseende.

Stolene er specielt iøjnefaldende med de kongelige detaljer. Køkkenet er stort og fuldt udstyret. Det er indlysende, at Ashton har øje med stil og elegance. Boligen er imponerende men ydmyg på samme tid. Møblerne eller indretningen er slet ikke prangende. Alt er simpelt og minimalistisk med lige det rigtige strejf af luksus. Det er for dårligt, at han besluttede at leje den. Du ved aldrig hvem der kan flytte ind næste. {Fundet på dailymail}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar