Holde "Tak" i Thanksgiving (DIY Projekter)

Som en mor til to er der få ting, jeg elsker mere end at se mine børn lære og vokse og træde udenfor sig selv og føle (og vise) taknemmelighed. Især ved at komme i december, når helligdage undertiden tager en tur til den grådige, November er en måned, kan jeg hjælpe hele mit husstand med at fokusere på at give tak. Her er fem vidunderlige DIY ideer, der kan øge taknemmelighed og forhåbentlig glæde glade traditioner og minder i dit hjem.

Taknemmelig Tyrkiet - Pak et par styrofoambolde med garn til at ligne en kalkun. Så har dine børn (eller hele familien) skrevet, hvad de er taknemmelige for på papirfjeder. Disse fjer stikker ind i kalkunens ryg. Hvilken sjov ide for et centerpiece på Thanksgiving eller for en regelmæssig dekoration hele måneden lang! {Fundet på forældre}.

MoreINSPIRATION
  • 15 kreative DIY projekter til Thanksgiving
  • 8 DIY Kid-Friendly Borddekorationer til din Thanksgiving Fest
  • Thanksgiving Setups for redskaber - sidste minut detaljer for en perfekt middag

Taknemmelighed Rolls - Lad alle skrive ting, som de er taknemmelige for på strimler af pergamentpapir. Disse rulles op i halvmåne ruller og bages. På middagstid får alle at læse, hvad nogen er taknemmelige for; du kan endda gætte hvem skrev hvad, for et sjovt twist. Mine foretrukne dele af dette: (1) at du kan bruge butikkede halvmåne rulle dej (hvem elsker ikke en tidsbesparende denne tid på året?) OG (2) at det næsten er som at åbne en formue cookie. {Fundet på beautyandbedlam}.

Thankful Table Runner - Hvert år efter familiens Thanksgiving Day-middag skriver alle på selve løberen noget (eller mange ting), som de er taknemmelige for det år. Løberen er trukket ud hvert år til den særlige dag, og hvor sjovt at læse en familiehistorisk historie gennem tiderne. {Fundet på webstedet}.

Taknemmeligt træ - Drej disse blade i taknemmelige blade ved at skrive på dem, som du er taknemmelig for. Dette er ikke kun en sentimental, taknemmelig fokuseret aktivitet ... men det er smukt at starte. Jeg ville bruge dette i hele måneden som en værdsat ferieindretning. {Found on beautyandbedlam}.

Book of Thanks - Køb en robust, høj kvalitet bog, der vil stå tidstesten. Hvert år skriver alle i familien, hvad de er taknemmelige for i den bog. Når et familiefoto er taget, skal du udskrive det og inkludere det på årets side. Bogen varer en levetid og vil indeholde uvurderlige minder ... for hele familien. {Fundet på atten25}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar