Kelly Serra Donovans hjem, en ide om perfektion

Kelly Serra Donovan, medstifter af Scandinavian Made, er den ene "ansvarlig" for måden hendes hus (den på billedet) ser ud til. Og det ser godt ud! Det er så varmt og indbydende, at du ikke ved hvad man skal beundre først og hvad man skal gøre for at opnå mindst en del af den effekt i dit eget hus. Hendes barns rum er mere end indbydende; det er en ideel verden, der får dig til at spille, uanset hvor gammel du er.

Hvert hjørne var omhyggeligt planlagt og meget velorganiseret og så indbydende, at du ikke ved, hvor du skal se først ud. Turquoisefarvet er til stede i alle rum, men så flot og attraktivt, der gør dig til det som det er på stedet. Hele hjemmet føles muntert og hyggeligt, og dette indtryk regerer rundt om i stedet. Pigens værelse er ikke kun et eksempel på et sjovt og fantasifuldt rum, men det er også et inspirerende rum.

MoreINSPIRATION
  • Et indbydende og inspirerende hjem på mindre end 45 m ²
  • V-hjørne hjemmekontor ide
  • Smuk og smuk lejlighed i Sverige

Alt er præget af tre ord: enkelhed, elegance og modernitet; detaljerne er så søde, giver personlighed og god smag og det generelle indtryk er det samme under undertegnelsen af ​​perfektion. Dette hjem er bestemt en model, og når du ser det, er det umuligt at ikke lide det og ikke at inspirere dig selv.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar