15 Pimped Out Playhouses, som dine børn har brug for i baghaven

Tag et øjeblik og tænk tilbage til dit femårige selv. Du havde sandsynligvis et hemmeligt ønske om et legehus eller et træhus eller en slags udendørs tilflugtssted, hvor du kunne lade din fantasi løbe voldsomt. Se nu på dine børn. De har det samme hemmelige ønske. Sommertid er den perfekte mulighed for at opbygge et legehus i baghaven. Og jeg snakker ikke bare om en hytte med fastspændte skrotbræt. Oprettelse af et rigtigt smukt sted for børn at lege vil holde dine små lykkelige og besatte samtidig med at du føjer til skønheden i din gård. Tjek disse 15 pimped out playhouses og du vil blive inspireret til at skabe plads til nogle rigtige hårde fantasifulde spil i sommer.

Har du ikke plads til dit nuværende swing-sæt og et legehus? Dræb to fugle med en sten og sæt et lysbillede på siden af ​​det lille legehus. De vandt, savner endda gyngerne. (via The Little Design Corner)

Lad dit playhouse skille sig ud i dit nabolag med et moderne design. Et skråt tag, lineær design, sort trim, enkle hånd, der kan skabe et legehus, der passer til dit moderne stilfulde hjem. (via Dirt Diggin Sisters)

Er dine børn sat på at have et træhus egnet til en konge? Hold dem sikkert inden for armhøjde ved at hæve dit legehus kun få meter væk fra jorden. Du kan bygge det rundt om et træ for at skabe træhuset illusion uden den faldende fare. (via Made With Happy)

Måske laver dine børn altid at leve i et eventyrland. Gør deres drømme til virkelighed med et legehus designet efter deres yndlingshistorie, som de altid forestiller sig alligevel. (via WHOot)

Er du mangler tømrerfærdigheder, der holder dig fra at bygge den meget længes efter legehus? Brug hvad der allerede er ved at fortjene en lille trailer i et sjovt lille hjem, bare lige for mini mennesker. (via Baby Center)

Hvis du bor i skoven, renser du altid pinde. Hvorfor ikke begynde at samle dem og væve sammen en udendørs krog, vil være det perfekte sted til at læse bøger og have picnics og spille eventyr blandt træerne. (via Judith Needham)

Playhouses skal ikke være huse. Du kan lave en restaurant til dine børn at lege i eller en købmand eller en skole. Lad deres forestillinger blæse dine egne grænser. (via det er mit brev)

MoreINSPIRATION
  • Moderne Playhouses, der gør perfekte baggård tilføjelser
  • Sjovt playhouse design til børn
  • Hvordan man organiserer baghaven for børn

Mens vi tænker forbi legehuse, lad os også tænke uden for boksen! Ved hjælp af en vis kreativitet og hårdt arbejde kan du konstruere et piratskib ligesom Captain Hook. Eller måske vil det være et lille hjem inde i et træ for dine små mistede drenge. (via Posh Tots)

Når dine børn bliver gamle nok, er søvnløsninger uundgåelige. Det er kun fornuftigt, at du vil bygge dem et legehus, hvor de kan rulle deres soveposer og fortælle skræmmende historier med deres lygter. (via en arkitekts liv)

Jeg ville fare for at dine børn elsker at skabe så meget som du gør. Så bygg dem et legehus så klart som muligt og lad dem løsne med maling og børster. Du kan altid male over det, når de er gamle nok ikke at huske. (via The Marion House Book)

Hvis du virkelig ønsker at involvere dine børn, lad dem designe legehuset selv. Tag deres håndtegnede billede og gør det til virkelighed i baghaven, skæve vinduer, wonky dør og alle. (via Imagine That Playhouses)

Er din baghave ikke rigtig din egen? Byg en gypsy vogn, der vil tjene, er et bærbart legehus, så uanset hvor du bevæger dig, vil dine børn være i stand til at holde deres udendørs legeplads. (via Momtastic)

Don tror ikke, at dine teenagerbørn skal være uden deres eget legehus. De kan kalde det noget andet, men at give et lille hus til de ældre er en fantastisk måde at give dem deres eget rum til at dekorere og spille højt musik og læse og få venner uden at genere dig. (via Finding Home Farms)

Ligesom dit ægte hus har landskabspleje for at gøre udvendigt smukt, fortjener et legehus ikke mindre. Plantning af blomster og buske omkring det lille legehus vil hjælpe det med at blande ind i din gård. (via Baby Center)

Hvis børnene har et sted at lege udendørs, skal du også have plads. Hang hængekøjer under et træhus eller ved siden af ​​et legehus, så du kan være klar og i stand til at overvåge alle deres fantasifulde shenanigans. (via alt for drengene)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar