Kids 'Room Decorating Ideer fra Corazzin

Jeg er sikker på at du så alle børnene design design ideer omkring homedit. I dag fandt jeg Corazzin Group specialiseret i alt fra stuer og børnes værelser selvfølgelig. Kids værelse skal have levende farver, billeder og ekstra vigtigt skal der være plads og sollys i deres værelser.

Børn er opsat på lyse og levende farver i deres værelser med deres yndlings tegneseriefigurer på væggen. Barnets værelse fra den italienske gruppe er innovativt og fanger mange øjne.

Børn synes normalt om de samme ting: farver, sjove former og funktioner, legende stykker og interessante og sjove mønstre. Så deres værelser er nok det sværeste at dekorere. Forældrene skal være sikre på, at værelset er sikkert og børnevenligt, med funktionelle og nemme at bruge stykker og med et smukt tema.

Og børnene vil bare have det godt. Så det er ikke altid nemt at sætte alle disse egenskaber sammen. Den bedste måde ville sandsynligvis være at involvere dit barn i redecorating processen.

MoreINSPIRATION
  • 9 Smukke Kids Wall Murals Idéer
  • Home Decorating Ideer med et asiatisk tema
  • IKEA 2010 Kids Room Design Ideer

I det mindste på denne måde bliver du sikker på, at han er tilfreds med det. Så tag et kig på disse eksempler og prøv at finde en, du begge kan lide, eller hvis det ikke virker, kan du hver især vælge adskilte elementer, som du kan lide, og forsøge at sætte dem sammen for at danne et smukt og funktionelt design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar