30 Børnebrusegardiner med søde, sjove og farverige designs

Børn plejer ikke at tage bade eller brusere, og forældre skal være kreative, hvis de vil gøre disse oplevelser behagelige og sjove. Miljøet og stemningen er meget vigtige i dette tilfælde. Badeværelser har ofte tendens til at blive opfattet som strengt utilitaristisk rum uden at tænke på indretningen og atmosfæren i dette rum, og det kan virkelig ødelægge hele oplevelsen. Du kan gøre en forandring til det bedre ved blot at vælge tilbehør med mere omhu. På den måde har vi lavet et udvalg af børnebruser med rigtig cool og funky design. Vi håber, at de vil inspirere dig til at sætte mere ind i indretningsprocessen og udforske flere ideer relateret til emnet.

Et brusebad kan både være sjovt og uddannelsesmæssigt. Denne har for eksempel et kort-inspireret design. Det lærer børn de vigtigste områder på kloden, og hvilke dyr kan findes i hver region. Fås på Amazon.

Denne gardin har et rigtig sjovt design, der viser søde dyr, der bor i havet og havet. Endnu en gang er designet både sjovt og uddannelsesmæssigt. Også temaet er helt egnet til et badeværelse.

Dette er en anden version af de første børns shower curtain vi viste dig. Denne gang viser printet kun et forstørret kort over Nordamerika og Grønland med søde billeder af dyrene og træerne, der kan findes i forskellige regioner. Fås på Amazon.

Her er et andet havinspireret brusegardiner, der igen indeholder søde tegneseriefigurer, der repræsenterer de skabninger, der lever i vandet og i bunden af ​​havet. De er søde og venlige, og de gør hele værelset til at se munter ud. Fås på Amazon.

Hvis du gerne vil have et shower curtain, der er interessant, men ikke nødvendigvis meget farverigt, så tjek dette chic ankerudskrift. Den farvede baggrund er en meget stilfuld touch, og selve ankeret er meget alsidigt og passer til familie badeværelser. Børn ville finde det interessant og voksne ville overveje det stilfuldt. Fås på Amazon.

På dette brusebad kan du se billeder af ting som en både, hvaler, krabber, seahorses, men også et fyrtårn og et anker. Det er en ganske interessant kombination, der grundlæggende sætter sammen de to temaer, vi diskuterede hidtil. Fundet på Amazon.

Ikke alle monstre er skræmmende. Faktisk synes disse at være rigtig søde og venlige. Nogle siger endda "hej". Det er en rigtig sød shower curtain, som jeg er sikker på, at børnene vil elske. De mange anvendte farver sikrer, at den passer ind i en række forskellige badeværelsesdekorationer, og den hvide baggrund giver det et friskt og smukt look. Fås på Amazon.

Hvor sød er denne hund? Det har endda en gummiband og en badekåbe. Det viser at tage et bad ikke er skræmmende eller ubehageligt, men faktisk sjovt og behageligt. Måske kan du bruge dette brusebaddække som et incitament til at gøre dit barn som badetid. Fundet på Amazon.

Giv dit badeværelse en hurtig makeover og skift atmosfæren i rummet ved blot at tilføje et funky shower curtain som denne søinspirerede fra Amazon. Det er designet til at appellere til børn, men vi tror, ​​det kunne have lige så stor succes med voksne.

Takket være denne badeforhæng kan badetiden være både sjovt og uddannelsesmæssigt. Dette er et alfabetgardin med et design, der er simpelt og attraktivt. At lære alfabetet bør ikke være en frygtelig opgave. Det skal komme naturligt, og det skal være sjovt og behageligt. Dette brusebad er et godt læringshjælpemiddel. Fundet på Amazon.

Alle burde have forståelse for hvordan universet virker og vores sted i det. For et barn kan det være overvældende at lære om alt det, men det betyder ikke, at du skal undgå emnet. Med pædagogiske tilbehør som dette brusebadgardin kan du inspirere børnene til at være nysgerrige og lære nye ting. Fundet på Amazon.

Selv om det ikke er specifikt beregnet som et børnebruser, har dette produkt absolut det, der kræves for at se søde og venlige, hvilket normalt er, hvad vi forventer af børnevenligt design. Fundet på Amazon.

At kigge på en person, der tager et bad eller et bad, er ikke ligefrem noget godt, men dette børns brusebadridning klarer at give denne idé en ny mening, der er helt uskyldig, sød og sjov. Se bare på disse hunde ... de er sødt. Fås på Amazon.

Dette er kattens version af peekaboo gardinet. Denne gang er det en flok nysgerrige katte, der kigger på dig, når du kommer ind på badeværelset. Det er en af ​​mine personlige favoritter. Farverne er fine, stoffet er holdbart og kattene og simpelthen charmerende.

MoreINSPIRATION
  • Funny Shower Curtains - 15 Smukke Design
  • To sjove gardiner
  • Forskellige typer af brusegardiner, du kan bruge

Listen fortsætter med et børns shower curtain, der indeholder et gentagne mønster af søde tegneserieevner, herunder octopoder, havskildpadder, krabber og fisk. Farverne og det levende og iøjnefaldende.

Her er et børns shower curtain med et kunstnerisk design. Den har denne geometriske og farverige hval og en flok sød lille marine væsner, der svømmer sammen med den. Designet er ret abstrakt og meget pænt centreret.

Et shower curtain, der har det periodiske bord af elementer trykt på det kan se fantastisk ud i mange forskellige badeværelse indstillinger. Du kan tænke på det som et læringshjælp til børnene eller som temaindretning / tilbehør til badeværelset af en person med videnskabelig baggrund, uanset om det er barn eller voksen.

Denne bruser gardiner indfanger den fortryllende skønhed koralrev på en børnevenlig måde. Den farverige illustration viser tropiske fisk, alger og koraller og kan ses som et tilbehør, der bringer farve ind i badeværelset.

Giraffer børster ikke deres tænder og tager ikke boblebad, men denne er speciel. Det venlige ansigt inspirerer børnene til at opretholde god hygiejne og skål op på badeværelset med et stort smil.

Har du nogensinde set en frø ridder en scooter? Denne ser ud som om det ved hvad det gør. Det er et smukt nysgerrig billede, og det gør det så interessant. Vi kan lide, hvordan uventede designet er, og vi finder det virkelig sejt.

Unicorns er magiske og også en smule girly, hvorfor vi tror, ​​at dette børns brusebad vil være perfekt til en lille prinsesse. Dens regnbue mane og hale tillader gardinet at passe næsten enhver indretning og farveskema.

Tilføj hilsen til et børns badeværelse med et sødt og farverigt brusebadgardin som det her er. Det har søde små ugle, ræve, fugle og pindsvin, der er trykt på det, og temaet er efteråret inspireret. Farverne er også baseret på fald nuancer.

Isbjørne, sæler, hvide ræve og nogle arter af pingviner kan alle findes i den arktiske region og kan være meget uklar og svært at finde. Denne kids shower curtain viser søde tegnefilm af disse væsner og afslører deres søde natur.

Nogle gange er vi nødt til at blive mindet om aldrig at stoppe med at drømme og undertiden dekorere vores hjem med inspirerende budskaber hjælper faktisk. Denne shower curtain gør det på en funky og sjov måde.

Selvom annonceret som en børns shower curtain, er dette faktisk en meget alsidig og meget cool tilbehør, der ville se fantastisk ud i ethvert badeværelse. Vi kunne gå vild i en fantastisk eventyrverden bare ved at se på dette billede. Du kan tænke på det som et værktøj, der stimulerer ens fantasi. Fundet på Amazon.

Planlægger en pirat-tema indretning til børnehave eller børnenes soveværelse. Måske indretningen af ​​badeværelset kan inspireres af det samme koncept. Dette brusebad gardin ville passe lige ind og dets farver ville lyse op i rummet. Tjek det på Amazon.

Her er et andet sødt brusebad, som vi tror, ​​ville være perfekt til et børnehave badeværelse. Designet er enkelt, men samtidig sjov og munter. Lav denne søde lille ande i rummet, og lad det juble op indretningen med sit smil. Tjek det på Amazon.

En gul ubåd er måske ikke så meningsfuld for et barn som det er for alle, der kender den klassiske Beatles-sang med dette navn, men det betyder ikke, at det ikke kan inspirere fantastiske historier og minder. Sådan et simpelt design med en så dyb mening. Tilgængelig på Amazon.

Denne badeforhæng ville være et perfekt komplementært tilbehør til et legerum eller et soveværelse med en gård-inspireret indretning. Det kunne også opmuntre et rustikt badeværelse. Bare se, hvor søde og glade de gårdsdyr er. Hvordan kunne du ikke smile, når du kigger på dem? Fås på Amazon.

Vi afslutter denne artikel med et børnebruseforhæng inspireret af noget, vi alle er bekendt med: gummitænder. Selvfølgelig skal du også købe et sæt badedykker eller indretningen ville ikke være komplet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar