6 Idéer til brug af køkkenet Backsplash Kontrast

Køkken backsplashes er et naturligt sted at tilføje nogle individuelle stil. Fra de forskellige farveindstillinger til de mange forskellige materialer er der mange muligheder for en unik og sjov backplash. Og en af ​​de nemmeste måder at tilføje nogle personlige stil ind i køkkenet er at tænke køkkenet backsplash kontrast.

Ved hjælp af kontrast i et køkken-backplash, hjælper det ofte overskyggede område bag komfuret eller tæller rumpoppen. Det kan også tilføje en farverig baggrund til køkkenet og hjælpe med at definere stilen på rummet. Læs videre for at finde ud af, hvordan du bruger kontrast i et køkken backsplash.

Et abstrakt dyre design gør det muligt for et unikt køkken backsplash. Billede: Key Piece

Kunstneriske baggrund

Måske er en af ​​de mest slående måder at få noget køkken backsplash kontrast på at gå til et collage design. Dette tilføjer straks øjeblikkelig visuel interesse. Et sort og hvidt design er et sikkert bet for at skabe øjeblikkelig kontrast. Ved hjælp af sort / hvid kan designen gå med lettere køkkenfarvesystemer. En sort og hvid stil kan være et storslået design, der tilføjer visuel interesse uden at konkurrere med resten af ​​rummet for meget, da farverne er neutrale.

Selvfølgelig, vær ikke bange for at prøve et farverigt collage design. Det kunne enten skabe et godt fokus i et værelse med et mere neutralt farveskema eller matche andre farver i rummet.

Tegldesign er en nem måde at skabe øjeblikkelig kontrast på. Billede: MIRA Gulve og interiør

Høj kontrast flise

Flise er altid en favorit til køkkenet backsplashes. Tile har tendens til at være lavet af glatte materialer, der er modstandsdygtige over for varme og er nemme at rengøre. En måde at få noget køkken backsplash kontrast på er at vælge flise farver med kontrast mellem dem.

Igen er sort / hvide fliser en favorit til øjeblikkelig kontrast, der går med populære lyskolbefarver. Men du kan bruge enhver farvekombination, du ser passende, der skaber kontrast, som mørke nuancer og dristige, lyse nuancer. Det er et meget tilpasseligt design, som du kan bruge til at matche et hvilket som helst farveskema valg.

Tekstur kan være et værktøj til at skabe kontrast i et køkken backsplash. Billede: Phase2 Builders

Tredimensionale geometri

En mere ukonventionel ide er at gå efter en tekstur i køkkenet bagpladet for at skabe kontrast. Billedet ovenfor viser, at nogle bølgemodeller tilføjet til backsplash bidrager til at skabe kontrast, da lyset rammer forskellige punkter i designet. Tilføjet beige skygge hjælper med den kontrast for et kig, der er både fed og subtil.

Denne idé er en kreativ tilsætning, der kan matche næsten enhver køkkenstil. For at skabe et lignende tredimensionelt udseende, kan du bruge et fliseredesign, hvor nogle fliser hæves højere end andre. Endnu andre designs er mere abstrakte og geometriske.

Et løbende design for en backsplash accent-farve bærer temaet gennem rummet. Billede: Tenhulzen Residential

Accent farver

Et andet valg for at få køkkenet backsplash kontrast er at vælge en fed accent farve mod en mere neutral baggrund. Tag de røde fliser, der foretager køkkenpladsen på billedet ovenfor som et eksempel.

Det vidunderlige aspekt ved dette design er, at du så kan bruge den accentfarve i resten af ​​rummet, som i nogle gardiner eller møbler. Det gør det muligt for backsplash at blive en del af rummets overordnede design. Dette fører til en vis samhørighed i rummet, da baggrunden bliver et centralt punkt for den accentfarve. Det giver dig også mulighed for at arbejde med lyse stænk af din yndlingsfarve.

Marmor skaber en subtil, men tydelig kontrast. Billede: Peter Cadoux Arkitekter

Naturlige materialer

En nem måde at få en øjeblikkelig kontrast på er at gå til nogle naturlige materialer som køkkenet backsplash. For eksempel giver marmor øjeblikkeligt kontrast, da det har mørke vener, der løber gennem det hvide materiale. Nogle marmor har mørkere vener end andre, hvilket betyder at du kan have lige så meget eller som lidt kontrast, som du vil have med denne stil.

En anden mulighed er at bruge natursten med forskellige nuancer. Det vil give køkkenet et naturligt, udendørs og rustikt udseende, hvis det er den stil, du ønsker at have i køkkenet. Farvekontrast og grov tekstur af stenen vil fungere godt sammen for at trække øjet.

En lys, grønlig backsplash kontrasterer træstrukturen på en måde, der holder udseendet følsomt. Billede: Melocco og Moore

Lyse nuancer skaber køkken backsplash kontrast

Når du bruger kontrast i et køkkenpladeplade, behøver rygpladen ikke at kontrastere mod sig selv. Du kan bruge en farve til dit køkken backsplash. I så fald kommer kontrasten fra den måde, hvorpå den farve du vælger til køkkenet backsplash kontrasterer med resten af ​​rummet.

For eksempel kan du bruge en fed farve på et køkken backsplash til kontrast mod naturlige træ teksturer, som i billedet ovenfor. Eller et let køkkenbladsplash kan være i modsætning til et mørkere overordnet farveskema. Dette design vil så trække øjet til backsplash og tilføje visuel interesse for rummet.

Hvad er nogle af dine yndlingsmåder til at skabe køkken backsplash kontrast? Vi vil gerne høre om dem nedenfor.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar