New Kitchen Backsplash Ideas Feature Opbevaring og dramatiske materialer

Gå ind i en hvilken som helst boligforretningsbutik, og det er nemt at se, at valget af fliser til dit køkken backsplash er uendeligt. Men ud over simpel flise, er der masser af køkken backsplash ideer til at give din plads ekstra stil og en kendetegnende kant. At vælge noget, der er lidt ud over det vanlige, er også en fantastisk måde at injicere din personlige stil på i et rum, der ofte er en smule grundlæggende eller endog intetsigende.

Dette design er meget fed og farverig. Blandingen af ​​en eksponeret murvæg, det lille assorterede flise design under aqua kabinetterne og den større gentagelse af fliser design ovenfor er moderne og eklektisk.

Marmor eller granit er ikke et ualmindeligt valg, men det er heller ikke den forventede. Denne kombination af lys, slankt kabinet og en mørk farvet bordplade markerer rygpladen. Det gør det skiller sig ud mere end det ville, hvis bordet blev lavet i samme sten.

Tekstureret flise er ikke rigtig noget nyt, men denne solrige gule version har et langt uafbrudt liniemønster, der minder om sidespor på et hus. Det tilføjer en lys farve i et ellers neutralt køkken og er en sofistikeret accent mod den typiske marmor eller granit bordplade.

Selv standard fliser kan være en usædvanlig køkken backsplash idé, når det er prydet med et sortiment geometrisk linie design. Paletten er stadig neutral, men det uventede grafiske spil gør det særligt.

Et andet køkken backsplash idé er at gøre det til et brændpunkt ved hjælp af en centerpiece flise. Dette luksuriøse design fra Officine Gullo fremhæver rygpladen med et guld-fleur de lys-design. Det forstærkes yderligere af de vinklede fliser sømme i hjørnerne og de understated fliser accenter langs toppen og bunden af ​​fliser ramme.

I tilfælde af mindre er mere, kan en eksponeret murvæg tjene som backsplash takket være rustfrit stål forlængelse af bordpladen. Uden det tilsatte stål, der går op langs væggen, kan rengøring blive et problem. Denne kombination gør det muligt for mursten at forblive brændpunktet.

Tekstureret fliser vinder popularitet og kan være et iøjnefaldende såvel som en funktionel køkken backsplash idé. Her har Porcelanosa køkkendesign en tekstilflise, der er fremhævet med strategisk belysning. Lysets element trækker øjet til teksturerne samt giver stemningen.

Hvis en så dramatisk tekstur er uden for din komfort zone, er en anden køkken backsplash idé teksturer med en lavere profil. Eksemplet herunder har en monokromatisk flise, der har en mere subtil tekstur. Mens det er et lavere profilvalg, har det stadig masser af stil.

Hvis du vælger at gå med en lige sten til din backsplash, kan du stadig have drama. Dette valg fra Gemstone Tile har dristige klumper af farvet sten, der tilføjer spænding til nuancer af brun og beige, der udgør størstedelen af ​​sten.

Et endnu mere trendy valg ville være et stykke sten, der har agat, som sparker tingene op ad et par indskæringer, når du tænder det bagfra. Identificeret som en af ​​trendene for 2016, er ædelsten flise at finde den; s vej ind i køkken og bar bordplader samt rygpletter.

Med hensyn til belysning, ved hjælp af belysning bag din backsplash i stedet for lige under kabinettet er en usædvanlig dramatisk køkken backsplash idé. Dette eksempel fra Creo Kitchens viser, hvordan det ikke kun kan give blid opgavebelysning, men også en fantastisk kulisse, når køkkenet ikke er i brug.

Dette lignende design har glashylder foran den bagbelagte backplash sammen med en indtrækbar ventilationshætte. Det rene design og den lave profil af alle armaturer, såsom vandhane, gør det ikke til skade for dramaet af den tændte backsplash-funktion.

MoreINSPIRATION
  • Farverige Kitchen Backsplash ideer til et øje-catchende look
  • Lav en erklæring med et metallisk køkken backsplash
  • Vælge den ideelle Backsplash til dit køkken

Et andet køkken backsplash idé er at indarbejde nogle simple opbevaring for at holde ofte brugte genstande på et praktisk sted. I stedet for blot en granitflade har denne backsplash en lille rustfrit stålhylde over kogepladen.

Tilføjelse af lager, der er forsænket i backsplash, tilføjer lager, der også er et designelement. Denne version af Arrex Cucine er lige så meget af et designelement som den dramatiske lyse ventilationshætte. Det åbne skab gør det muligt at holde tingene handy over kogepladen og vise visuelt tiltalende køkkentilbehør.

Tilføjelse af en smule opbevaring til dit køkken backsplash behøver ikke at mar en ren-foret, moderne design. Faktisk er disse typer af modulære opbevaringsstykker der en trending køkken backsplash idé. Ved at tilføje nogle få minimale stykker til backsplash, tilføjer du funktionalitet uden rod.

For at holde tingene minimalt og moderne, tilføjer en simpel bar langs toppen af ​​backplashen dig et sted at hænge ofte brugte værktøjer, mens du laver mad. Hvis du er underholdende og ønsker et slankere udseende, skal du bare sætte værktøjerne væk. Denne backs planlægning design fra Dada viser også hvordan køkkenet tælleren og backsplash i samme materiale giver designet en slankere følelse.

For en betydelig tilføjelse af lagerplads kan du installere glasskabe under dit faste kabinet. Glaset fungerer som en backsplash og tilføjer plads til måske et mindre køkken. Over vasken en udvidelse af

En hængende bar over dig backsplash kan også understøtte små reoler, der kan flyttes til, hvor du har brug for dem.Dette køkken backsplash er også lavet af et tavle materiale, der giver dig mulighed for hurtigt at skrive en madlavning påmindelse, genopvarmning noter til din familie eller en købmand behov.

En modulær opbevaring backsplash kan også være nyttig ved vasken, ikke kun i området af din kogeplade. Den ekstra funktionalitet ved at kunne flytte din opbevaring langs det skjulte spor er et vidunderligt køkken backsplash design.

En usædvanlig køkken backsplash ideer er åbne hylder. Dette er en god idé til et køkken, hvor lagerplads kan være en bekymring. Dette design fra Leicht har også en vægmonteret vandhaner og styrehåndtag, som holder tælleren klar køb, der skifter al hardware til backsplash.

Dette er en meget cool køkken backsplash idé, der bringer det rustfrie stål op på væggen, men indeholder stadig en louvered opbevaringsplads, en opvaskemaskine og meget diskret køkkenventilation. Bordpladen er rustfrit stål, og stålforlængelsen øverst i ventilationsområdet strækker sig langs hele rygpladen, hvilket giver det et ensartet udseende.

En metalstrimmel på tværs af denne backsplash giver dig mulighed for at tilpasse placeringen og typen af ​​opbevaringsudstyr, du ønsker på din backsplash. De farverige moduler koordinerer med de åbne hylder ovenover og tilføjer en lys accent til den mørke tæller og backsplash materiale.

Enkel, lyset træ kan også være en god køkken backsplash idé. I dette design er træet en fin konkurrence mod den grå bordplade, og den minimale stang placeret over kogepladen giver mulighed for lidt opbevaring såvel som display.

Hvis du planlægger et køkken, tænk ud over almindelig flise. Køkken backsplash ideer vrimler, og de behøver ikke at være begrænset til, hvad der vises på hjemmebutikken. Brug din fantasi og design noget, der er mere end funktionelt og afspejler din individualitet og stilfølelse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar