Køkkenskabe Arrangører, der holder rummet rent og ryddeligt

Holde køkkenet rent og organiseret er ikke en nem opgave. Det er dog nemmere at opnå det, når der er et udpeget rum til alt, og når du har tilpassede køkkenskabsarrangører til at hjælpe dig. Derudover kan du bruge en række kloge strategier, som blandt andet mærker containerne, grupperer små genstande eller har møbler tilpasset designet med kloge rum til alt. Måske kan nogle af vores forslag inspirere dig til at få et bedre organiseret køkken.

Hæng redskaber på bagsiden af ​​skabsdørene

Der er ingen grund til at have møblerne specielt designet med denne funktion. Du kan tilføje denne type arrangør til dine køkkenskabe, når du vil. Alt du skal gøre er at skære et korkbræt, så det passer indvendigt i et af skabsdørene og lim det på plads. Du kan bruge dobbeltsidet tape, hvis du vil. Herefter skal du vedhæfte en masse små kroge og hænge dine måleskjeer eller andre redskaber.

Mærk dine krukker og beholdere

Mærkning af krukker og beholderne i dine køkkenskabe kan virkelig hjælpe. I stedet for at gennemse alle krukkerne kan du bare identificere den ting, du har brug for ved sin etiket. Sørg for, at alle etiketter er synlige, så du kan identificere alt med et glimt uden at skulle tage beholderne ud eller flytte tingene rundt. Dette er en ide, vi fik fra Mysocalledhome.

Brug udtræksopbevaring

Som understreget på Whisperwoodcottage er udtrækningsopbevaring ekstremt praktisk i køkkener. Overvej pull-out bakker i stedet for de sædvanlige faste hylder inde i kabinetterne. På den måde kan du få adgang til de ting der gemmes der lettere, og du kan også organisere alt på en mere praktisk måde. I stedet for at tage ud alt på forsiden, så du kan nå noget bagpå, kan du bare glide hele bakken ud for at få et bedre billede.

Brug dovne susans til krydderierne

Når du har mange krydderier opbevaret i små beholdere, kan det være ret upraktisk at holde dem alle gemt i et skab, i modsætning til foret på en hylde. Men det er ikke sandt, hvis du bruger en doven susan. Dette er faktisk en perfekt metode til opbevaring og tilrettelæggelse af krydderier og andre typer beholdere. Du kan finde denne ide sammen med et par andre praktiske, der er beskrevet på Chezlarsson.

Brug et stativ til at organisere plader

Hvis du kan lide at holde dine tallerkener ryddelige og organiserede, er det en mulighed at bruge et stativ. Vi taler ikke om den type, du holder ved vasken, men en der er en del af køkkenskabet. Dette kan fungere, hvis du ikke har noget imod at ofre det rum. Der er dog andre mere pladsbesparende måder at opbevare retter på. Find ud af, hvordan du laver dit eget skålpladeholder fra vejledningen på Remodelandolacasa.

Lodret krydderopbevaring

Vertikale kabinetholdere er meget nyttige i køkkenet. De bruges normalt til opbevaring og tilrettelæggelse af flasker og krukker. Lad denne ide inspirere dig og medtage et lodret opbevaringsstativ i dit eget køkken. Det kan være præcis, hvad du har brug for til sidst at holde alle dine krydderåser på ét sted, organiseret efter type eller brug. {Fundet på remodelandolacasa}.

Magazine rack til siden af ​​kabinettet

MoreINSPIRATION
  • 15 Køkken skuffe arrangører - til en ren og rodfri indretning
  • Køkken opbevaring krukker, en god måde at organisere ingredienser og spare plads
  • Design Idéer og praktiske anvendelser til hjørne køkkenskabe

Spild ikke noget plads i køkkenet. Se efter overflader eller mellemrum, der kan forbedres for at gøre rummet mere opbevaringseffektive. For eksempel kan du bruge siden af ​​køkkenskabet eller øen til at montere et magasinholder eller nogle kroge til håndklæder. Du kan tjekke vejledningen på Whitetulipdesigns for at finde ud af, hvordan du laver reolen.

Opret en kaffe station

Hvis du er den type, der nyder en god kop kaffe om morgenen, bør du overveje at organisere en kaffestation i køkkenet. Det skal være et rum, hvor du beholder alt hvad du behøver for at lave og nyde kaffe, ting som kaffemaskine, kopper, kaffebeholdere, sukker, mælk og andre ting. Dette er et af de ideer til køkkenorganisation, vi fandt på Livinglocurto.

En station til små køkkenapparater

Opbevar alle dine små køkkenmaskiner på ét sted, så du altid ved, hvor du finder dem, når det er nødvendigt. Du kan dedikere et afsnit af dit skab til dette formål. Hvis der er noget ledig plads deri, kan du også gemme din knivopbevaringsblok på samme sted. Ideen er praktisk, og det holder alle disse apparater ude af syne, bag lukkede døre.

Et lodret udtagsrum

Hvad der er rigtig godt om disse lodrette opbevaringsholdere er, at du kan tilpasse dem på mange måder. For eksempel kan du have så mange hylder som du vil, afhængigt af hvad du skal gemme. Hvis du planlægger at bruge racket til flasker, skal to dele være nok. Til krukker og mindre beholdere kan du have tre eller fire hylder med sikkerhedsrammer på siderne.

Træk outs bakker inde i skabene

Trækhylderhylder er ikke kun nyttige til krukker og små genstande. Du kan også bruge dem til gryder, pander og fade. Det gør organiseringen af ​​kabinetterne meget lettere, og det gør det også nemt at nå den genstand, du har brug for uden at bøje sig ned og nå hele vejen i ryggen. Det er mere praktisk og bedre for din ryg.

Træk-opbevaring til redskaber

Ting som træsked, knive, saks og spatler er normalt ikke en speciel udpeget plads i køkkenet. De holdes enten i skuffer eller på kroge. En anden måde at organisere dem på er at gemme dem i et pull-out rack med indbyggede rum. Placer dette opbevaringsstativ tæt på komfuret, eller hvor du synes det ville være mest praktisk.

En rengøringsstation

Du kan oprette et opbevaringsnøgle til din mop, kost og rengøringsprodukter på siden af ​​køkkenskabet. Det behøver ikke at være stort. Du har bare brug for nogle kroge og lavvandede hylder. Du kan lukke dette rum, hvis du foretrækker et rent og sammenhængende udseende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar