Maksimere dit køkken Remodel Budget med køkkenskab Refacing

Vil du købe et nyt hus simpelthen fordi din hoveddør ikke fungerer godt? Hvad med at købe en ny bil, bare fordi din eksisterende bil har peeling maling? Sikkert ikke. Men nogle gange er det sådan, hvordan folk ser på en køkkenopgradering. Selv om køkkenskaberne passer godt i rummet og har kvalitetsindretninger, kan de være forældede eller have døre eller ansigter i dårlig stand. Men du kan spare mange penge i dit køkkenombygning, hvis du overvejer muligheden for at genoprette køkkenskabet; Faktisk kan besparelserne være omkring 50% af, hvad det ville koste at erstatte dit kabinet helt. (Andre budgetvenlige muligheder omfatter selvfølgelig at finde brugte køkkenskabe og billige køkkenskabe.)

Indhold

 • 1 Hvad er køkkenskabet refacing?
 • 2 køkken kabinet refacing proces
 • 3 fordele og ulemper ved køkkenskab refacing
  • 3.1 Fordele af køkkenskabet refacing
  • 3.2 Forbrug af køkkenskabet refacing
 • 4 Er køkkenskabet refacing rigtigt for dig?

Hvad er Kitchen Cabinet Refacing?

Køkken skabet refacing er, hvad der giver dit køkken en overflade, næsten kosmetisk, opgradering. Det er som at sætte "nye tøj" på dit køkkenskab, eller endda en ny hud. (Interessant faktum: Nogle industriprofiler henvender sig faktisk til finer som "hud" og kabinettet selv er "slagtekroppen"). Køkkenskabens refacing er gjort med og endda muliggjort på grund af træfiner.

Træfiner er stort set et meget tyndt stykke hårdttræ, der er placeret over andre billigere træprodukter, såsom krydsfiner eller endda kosmetisk beskadigede skabe. Mest populære hårdttræ, herunder aske, birk, hickory, mahogni, ahorn, eg, valnød og mere er tilgængelige som finér.

Køkken Skab Refacing Process

Så hvad præcist er du tilmeldt med køkkenskabet refacing? Hvor stor er processen selv? I det væsentlige er der tre primære trin i køkkenskabet refacing, som de overfladeholdende folk vil tage dine køkkenskabe igennem: (1) Fjernelse og udskiftning af skuffer og døre. (2) Skylder de resterende kabinetkasser. (3) Opdatering af hardware og tilbehør (måske valgfrit). Vi kigger nærmere på denne proces nedenfor:

1. Fjernelse og udskiftning af skuffer og døre.

Før der kan foretages en reel ændring, og dine køkkenskabe skal de fjernes. Dette omfatter ikke kun ansigterne på dine køkkenskabe, men også dine skuffefronter. Når de er fjernet, erstattes disse med den nye version, uanset hvilken farve / stil / materiale du har valgt. Skufferne selv vil forblive intakte; kun ansigtet vil blive fjernet og erstattet.

2. Skyler de resterende kabinetter.

De gamle skabsskuffer og døre er blevet fjernet og udskiftet, men de nye ansigter vil ikke blive installeret lige tilbage på de gamle skabskasser uden en lille ansigtsløftning på de første. Dette vil hjælpe med at opdatere udseendet af hele køkkenskabet, samt skjule de kosmetiske pletter eller skader.

 • De forreste sider af kabinetkasserne vil blive givet nye "skind" selv med en finér af enten træ eller RTF (melaminbaserede ting).
 • Sidene af kabinetkasserne skal skinnes med enten laminat eller træfiner.
 • Bemærk: De ældre køkkenskabe, der er i god stand, har som regel tendens til at være stærkere og robustere end endda nye køkkenskabe, så det er et godt valg at refacing disse skabe.

3. Opdatering af hardware og tilbehør.

Dette trin kan eller ikke er valgfrit afhængigt af (a) dine præferencer og smag, og / eller (b) kompatibiliteten af ​​dine nye ansigter med den gamle hardware eller tilbehør. Hvis man antager, at den gamle hardware ikke fungerer sammen med de refaced køkkenskabe, vil der blive installeret ny hardware, såsom håndtag, knapper eller træk sammen med nye hængsler. Andre valgfrie tilføjelsesprogrammer kan omfatte ting som bordplader, lister / trim, glas, brugerdefinerede skuffeudtræk mv.

Normalt tager køkkenskabet refacing processen omkring tre dage. Det afhænger selvfølgelig af køkkenets størrelse, antallet og kompleksiteten af ​​dine køkkenskabe osv. Men det er en god vejledning for en gennemsnitlig arbejdsplan. Den første dag vil involvere trin 1 og en del af trin 2 i køkkenskabet refacing processen. Den anden dag vil sandsynligvis medføre en fortsættelse af trin 2 med mere finering. Den tredje dag indebærer generelt at afslutte trin 2 og gå videre til trin 3 og foretage endelige justeringer. Tilføjelser vil naturligvis øge denne tidslinje.

MoreINSPIRATION
 • Lille køkken på budgettet, men stort på stil
 • Udvideligt Bar Cabinet i Vintage Mahogany
 • Hvordan man finder billige køkkenskabe til en elegant køkken ansigtsløftning

Fordele og ulemper ved køkkenskab Refacing

For mange mennesker, der ønsker et nyt kig på deres trætte, gamle køkken, giver køkkenskabet refacing mange tiltrækkende fordele. Der er også nogle ulemper at overveje, men ... som det er tilfældet med alt relateret til hjemmeopgraderinger. Lad os tage et kig på både fordele og ulemper ved køkkenskabet refacing.

Fordele af køkkenskab Refacing

Køkken skabet refacing er miljøvenlig. Når som helst du kan minimere affaldet til lossepladsen, gør du vores planet en fordel, og det her sker hvad der sker med køkkenskabet refacing. Fordi du holder de fleste kabinetter og kun udskifter kabinetdørene ("ansigter"), smutter du dit køkken med et nyt udseende og stil med meget mindre mængde affald til lossepladserne. Især når dette potentielle skrald indebærer ofte kemisk-indeholdende MDF. Derudover kræves der færre træer til skabelse af nye kabinetter. Så du går grøn på begge sider af denne ligning, både input og output.

Køkken skabet refacing er billigere end (omkring 50% prisen på) hele skabet udskiftning. Denne er sans fornuft, virkelig. Du holder hoveddelen af ​​kabinettet på plads og udskifter kun en lille del af det gamle til et dramatisk nyt udseende. Dette er ret bang for pengene. Den eneste anden måde, du kan billigt få en så dramatisk ændring i dit køkken, er, hvis du malede ansigterne, men det er ikke altid den bedste mulighed, baseret på din evne til at male kabinettet korrekt og også skabetes tilstand og stil til at starte med. Køkkenskabet refacing er ikke gratis, selvfølgelig - det vil stadig koste dig, men kun omkring halvdelen så meget som nye skabe.

Køkken skabet refacing bringer i tilpasset stil samtidig holde layoutet intakt. Hvis du elsker køkkenets layout, er køkkenskabet resurfacing en endnu bedre mulighed for dig! Den er ideel til dem, der elsker deres køkkenfodspor, men har brug for at skifte det overordnede udseende. Vi kan ikke rigtig se hvad der sker indenfor køkkenskabe; Hvad vi hovedsagelig dømmer den ordsomme "bog" ved er omslaget, eller i dette tilfælde står kabinettet ansigt. Så når disse er friske og nye og stil-passende til rummet, føles hele køkkenet frisk og ny og stilfuld.

Når det gøres korrekt, vil køkkenskabet genoplive mange år. Træfiner er faktisk et produkt af høj kvalitet til en brøkdel af prisen på lige hårdt træ. Selv om der er en sådan ting som skrælning af træfiner, sker det normalt kun, når det blev installeret forkert. Faktisk er finering en historisk teknik, der bruges i hundredvis af år for at opnå et dyrt udseende for mindre omkostninger.

Ulemper ved køkkenskab Refacing

Køkkenskabet refacing vil ikke fungere, hvis kabinetterne er strukturelt usund. Bare fordi dette er en omkostningseffektiv måde at opgradere dit køkkenskab på, betyder det ikke, at det vil fungere i alle tilfælde. Hvis kabinetets kasser er ødelagte eller væsentligt beskadigede, vil refacing simpelthen ikke virke.

Køkken skabet refacing kan ikke rigtig være DIY-ed. Du kan sandsynligvis udføre skuffen og dørfladerne, og endda udskifte. Men du har virkelig brug for en erfaren professionel til at lave finér, fordi det er en højt specialiseret færdighed, der kræver omfattende øvelse at mestre. Selvfølgelig kunne du gøre ting som omslag som et dæksel til større dele af nedre kabinets ryg (f.eks. På en ø eller halvø), som det var gjort i denne køkken makeover.

Køkkenskabe refacing erstatter ikke gamle kabinetter. Sikker på, de kan stadig arbejde fint og vil se godt ud med en refaced opgradering. Men sandheden er, at dine frysere stadig vil være gamle, med de samme slags quirks, der kommer med 20, 30, endda 50 år gamle hjem. Ikke kun det, men indersiden af ​​kabinetkasserne får ikke nogen form for ansigtsløftning overhovedet. Hvis du vil have dem opfrisket, skal du for eksempel sandsynligvis male dem selv.

Køkkenskabet refacing producerer stadig affald. Der er stadig de gamle kabinets ansigter, der skal tages hånd om, sammen med ethvert fineroverskud, der ikke bruges. Derudover kan de overfladebehandlede mennesker muligvis ikke tage sig af skraldespanden, så du vil være sikker på at du er på samme side om oprydning, inden du starter.

Er køkkenskabet refacing rigtigt for dig?

I sidste ende er den ideelle kandidat til denne opgradering, når man tager hensyn til processen og fordele og ulemper ved køkkenskabet, at den ideelle kandidat til denne opgradering er en, der kan lide allerede eksisterende køkkenindretning, som ønsker en ny stil i deres køkken, som har brug for en relativt hurtig diskret renoveringsplan, og hvem vil være mindre skadelig for miljøet. Hvis disse betingelser er sande for dig, vil du måske overveje at tænke på køkkenskabe, der refacing til dit hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar