Muted Kitchen Color Ideas, der øger dit humør

Vi opfatter hver farve på forskellige måder, og vi har hver især vores favoritter. Selvom min grønne ikke er nøjagtig den samme som din grønne, er det stadig en smuk farve, der løfter mit humør. Så hvad er din yndlingsfarve? Vil du medtage det i dit køkkenfarveskema? Det er interessant, hvordan nogle farver kan blive dæmpet og mørkt og stadig få os til at føle sig godt. Et strejf af gråt eller sort kan være lige hvad dit køkken skal se ud og føle sig rigtigt. Så hvad med det? Kender nogen af ​​disse køkkenfarveideer dine sanser?

Tilføj et strejf af guld til køkkenindretningen for at få noget glamour ind i rummet. Der er masser af metoder, du kan bruge. For eksempel, kig efter gylden hardware til dit kabinet, eller måske kan du finde en rækkehætte eller et andet tilbehør, der stolt viser denne farve.

Udseendet af rustfrit stål har tendens til at give et industrielt udseende til køkkenet, men du kan para det med rene og smukke farver som hvid, grå eller sort for at fremhæve sin unikke skønhed.

Det er sikkert at sige sort er ikke en meget munter farve, men det kan gøre et køkken ser meget stilfuldt ud. Afhængigt af den stil du vælger, kan et strejf af sort gøre et køkken udseende maskulin, elegant og luksuriøst.

Nogle farver som burgunder er lidt sværere at arbejde med. De kan se lidt forældede ud, men du kan bruge det til din fordel, hvis du vil oprette en vintage eller traditionel indretning.

Dette er en farvetone, der parrer smukt med sølv og guld accenter. Den skinnende finish giver det flair og en masse karakter, løfter stemningen i køkkenet.

Turkis er en vidunderlig farve, og det ser fantastisk ud i dette køkken. De mørkere accenter bringer virkelig sin dybe skønhed ud og de gyldne detaljer er bare, hvad designet skal se komplet og luksuriøst.

Sommetider skal farven dæmpes for at lade mønsteret eller teksturet blive et fokuspunkt for et design. Marble- eller sammensatte køkkener stole ikke på stærke farver og imponerer i stedet med deres unikke mønstre.

Et hvidt køkken kan virkelig få dig til at føle dig godt tilpas. Det ser så friskt og udsøgt ud, det er ret svært at være negativt med en sådan indretning omkring dig. For virkelig at understrege dette, tilføj nogle stemningsbelysning og en subtil touch af grøn eller blå.

Hvis du vil have dit køkken til at føle sig indbydende og behageligt, så brug træ for at give det varme. Den naturlige korn af træet gør hvert skab dør eller overflade ser unik og farven er altid smuk. Dette er også et meget alsidigt udseende.

Du behøver ikke bruge træ overalt i køkkenet for at gøre det hyggeligt. Faktisk er et par hånd her og der nok. Det er endnu nemmere på denne måde at skabe elegante kontraster, der bringer skønheden i dette materiale endnu mere ud.

Neutrale farver er en god mulighed, hvis du vil have køkkenet velkommen uden at stå ud og til sidst være et afslappende og behageligt sted. Du kan altid tilføje et strejf af farve med nogle tilbehør eller dekorationer.

Rygpladen er en god måde at tilføje farve til et køkken. Når alt andet er neutralt og tonet ned, kan backsplash være det, der står og virkelig popper og gør opmærksom på det på en frisk måde.

Farverne skal matche køkkenets stil. For eksempel har et rustikke eller bondehuskøkken vintagefarver som røget grønt, naturligt træ eller beige. Eklektiske køkkendekorationer lader dig supplere disse med noget lidt mere kontrastfuldt.

Et moderne eller moderne køkken kan nemt rumme modige farver som orange eller gul. Kombinationen af ​​grå og gul er særlig populær. Farverne gør hinanden til at skille sig ud på en rigtig god måde, og gul er helt sikkert meget munter og lyst.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuld Combo Ideer Til To Tone Køkken Skabe
  • Unikke farvekombinationer til køkkenet
  • Fem Décor Tips til at øge dit humør

Der er ingen grund til at gentage en farve i hele køkkenet. Der er andre måder at skabe symmetri eller samhørighed på. For eksempel, hvis dit køkken har et gulv med et interessant mønster eller en farve, kan en ø med spejlede overflader afspejle det udseende.

Et land-chik køkken er normalt ment at være neutral, så langt som farvepaletten går. Du kan selvfølgelig tilføje et strejf af grønt gennem nogle potteplanter eller planter eller til at spille med kontraster og kombinationer af overflader og teksturer.

Rød og alle farver hidrørende fra den er stærke og levende farver, så de skal bruges med omhu, når de udsmykker et rum.

Så prøv ikke at matche alt i dit køkken til din røde eller lyserøde ø eller lavere kabinet. Tone ned farverne lidt ved at tilføje noget gråt, hvidt eller en anden neutral farve til blandingen.

Nogle gange viser et rum dig ikke sin skønhed før du tænder lyset. Du kan få en dæmpet køkkenindretning med kun et glimt af farve, der bliver til en spektakulær indretning, når du fremhæver det med accentbelysning.

Belysningen er faktisk meget vigtig og tæt forbundet med farve. En stribe lysdioder under de øverste køkkenskabe kan virkelig sætte spotlyset på bagsiden. Så tag det i betragtning, før du vælger farven.

Bløde pasteller kan virkelig ændre stemningen i et rum, når de anvendes korrekt. Du kan opnå en smuk balance mellem maskulin og feminin skønhed ved at kombinere en mørkere og stærkere farve som brun med en blød pink eller lavendel skygge.

Sammensæt flere forskellige dæmpede farver for at skabe en symfoni eller undervurderet elegance og raffinement.Spil med forskellige gråtoner på forskellige overflader og materialer, tilføj et strejf af lyserødt, nogle træ accenter og et hint af grønt og se resultatet.

Gør op for manglen på dristige farver i køkkenet med et interessant udseende mønster til backsplash. Kombiner mønstrede fliser for at skabe et interessant display eller en mosaik af forskellige udskrifter.

Tilføj farve til køkkenet på uventede måder. For eksempel gør hylderne inde i pantryet en fed pink, der skiller sig ud, når du åbner dørene eller bruger hardware, der har en interessant farve, som står i kontrast til skuffens fronter.

Når du arbejder med marmor, behøver du ikke virkelig bekymre dig om farve, fordi det unikke mønster og udsøgte finish er nok til at gøre køkkenet smukt og meget elegant.

Spil med skinnende og matte overflader for at skabe interessante kontraster og kombinationer. I stedet for at bruge farve kan du spille med alle slags finish og bruge accentbelysning til at fremhæve dine yndlingsfunktioner.

En farve kan være subtil og stadig skiller sig ud. Du kan bruge en mørk skygge af violet eller mørk brun, der næsten ser ud som sort og gør køkkenet ser interessant ud på denne måde. Nogle gange er de næppe mærkbare detaljer det mest interessante.

Løft din ånd med et køkken, der ser glamourøst ud uden at være overdådig. Diskrete og enkle farver som sort og grå kan virkelig gøre tricket. Husk, at mørke farver kan gøre et lille køkken til at se endnu tinier, så plads er vigtigt i dette tilfælde.

Giv køkkenet og det elegante industrielle udseende ved at bruge elementer som maskerede døre og metalegenskaber. Stol på farve til tone ned i det hårde look og for at give køkkenet et stilfuldt og raffineret look.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar