30 Friske og Moderne Køkkenbord

Køkkenet bordplade er det perfekte sted at tilføje det ultimative design touch til dit køkken. Uanset hvilke køkkenbordsplade ideer du er tiltrukket af, skal du vælge materialer, der er holdbare og bygget til at modstå slitage i forbindelse med madlavning og forberedelse.

Ingeniør og teknologi har lavet et bredt udvalg af designvalg og færdiggørelser. Mens de fleste af nedenstående køkkenbordstanker er holdbare, er det en god ide at altid arbejde med skærebræt og silikone trivets til varme potter. Hold tæppefladerne rene med et ikke-slibende, blødt håndklæde og følg producentens eller installationsretningslinjerne for hvilke produkter der skal bruges til at rengøre og opretholde skønheden i dine bordplader i årevis.

Kontrastfarve køkkenbord

For en fed virkning, vælg en bordplade i en livlig farve. Mens nogle af de øverste valg omfatter gulerødder, appelsiner og lime grøn, kan valget af hvide eller sorte bordplader være lige så fed som et farvevalg som gul, afhængigt af køkkenet.

Hemmeligheden er i kontrast. Hvis du vil have din bordplade til at skille ud, skal du vælge en bordpladefarve, der popper eller skiller sig ud fra kabinettet.

Mønstrede køkkenbord

Hvis du kan lide den moderne følelse af slanke, minimalistiske skabe, tilføjer du visuel interesse med mønstrede køkkenplader. Nogle gode køkkenbordet ideer til mønster omfatter brugen af ​​stribede sten materialer eller teksturer som Caesarstone Concetto serien.

Tykplade med køkkenbord

Den nyeste trend i moderne køkkener er den tykke bordpladeffekt. Mens de fleste bordplader normalt er 2 "tykke, vælger en 3 - 5" tyk bordplade et forankret, storslået udseende. Husk at justere kabinhøjderne i overensstemmelse hermed for at gøre højdeforhøjelsen fra de tykkere bordplader.

Slagterblok Køkkenbordplader

Tidløse og indbydende tømmerbænkbænkene giver et varmt kig på dit køkken. For at holde finishen frisk og nyt, skal du tæppe træplader med en holdbar polyurethan og bruge trivets og skærebrædder for at beskytte overfladen mod varme og marring.

Metal Køkken Countertop Ideer

Mens rustfrit stål er en god og klassisk metalmulighed, ser to andre metaller en stigning i køkkenbordet popularitet.

Zink bordplader

Hvis du leder efter et bordplade, der udvikler en rig, blåtonet patina, er zink en god mulighed. Zink reagerer over tid med vand, olier og citrus. Reaktionerne er hvad der skaber den smukke, rige patina, der er metalets underskrift. Zink bordplader er bedst tilbage i deres naturlige, matte finish.

Kobber Countertops

Kobber skaber en varm glød, der blødgør de hårde kanter i et moderne køkken. Hvis du bruger kobber i en køkkenbord og ønsker at holde det slanke, polerede look, skal du vælge kobber, der er blevet forseglet.

Beton Køkkenbordene

Beton er slidstærkt, jordet og har en subtil teksturlig følelse for sit mønster. Det bedste er, at beton kan tilpasses med farvning, teksturer og forskellige finish.

Indpakket køkkenbord

En trendy bordplade indebærer indpakning af dit bordplade materiale ved at bruge det på toppen og siderne af skabe, som det ses i billedet ovenfor. Et wrap skaber et interessant udseende, der trækker øjet på tværs af andre dele af rummet. For den mest visuelle effekt, tilføj denne effekt til dit køkken, hvis dine bordplader er en kontrastfarve til resten af ​​køkkenkomponenterne.

To-Tone Køkken bordplader

For et brugerdefineret design med høj design, skal du vælge to forskellige bordplader til dit køkken. Dette udseende var engang udelukkende brugt af kokke og bagere, der foretrak en udpeget kold marmor bordplade i et afsnit til rullende dej og rustfrit stål til resten af ​​køkkenbordene for at gøre det lettere.

Tag inspiration fra den professionelle kokes praktiske toplades tilgang til topladet til at skabe et enestående køkken.

Buede og organisk formede køkkenbord

Hvis du vil bryde op alle de lige linjer i et moderne køkken, skal du tilføje en lille kurve til dit bordplade design. En kurve, især i siddeområdet, skaber et indbydende, fælles sted, hvor det er lettere at sidde og have en ansigt til ansigt samtale med hinanden.

Nu hvor vi har deltaget i vores nyeste friske og moderne køkkenbordsplade ideer, hvilken er din favorit?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar