Køkkendesign ideer med mange lagringsmuligheder

Køkkenet, som alle sikkert ved, er en vigtig og væsentlig del af ethvert hjem. Eve selvom du ikke kan lide, ikke vil eller ikke behøver at lave mad, er køkkenet stadig et funktionelt sted, hvor du kan gemme mange ting. Og fordi dekoration af et køkken ikke er så let som det kunne se, samledes vi nogle inspirerende ideer, der kunne komme til nytte.

Her er nogle ideer om hvordan du funktionelt kan dekorere dit køkken. I de fleste tilfælde skal du have et stort køkken til alle disse genstande til at granre korrekt og også se godt ud. Men nogle decors kan tilpasses til mindre køkkener enten ved at give slip på nogle elementer eller ved blot at justere målene. Jeg nyder især disse køkkendekor, fordi de er enkle og elegante.

MoreINSPIRATION
  • 10 smarte ideer til moderne køkkenopbevaring
  • Moderne Lilla og Spanien Køkken Idéer fra Spazzi
  • Smarte designfunktioner, der maksimerer din opbevaring af køkkenet

Som du kan se, giver disse køkkener masser af lagerplads. Der er funktionelle skabe med skuffer og også nogle hylder, køkkenøer, der kommer meget praktisk sammen med andre stykker, der kan sagsøges til opbevaring. Jeg kan godt lide knivslidserne og lodrette opbevaringsenheder. Alligevel er der nogle elementer, der ikke rigtig giver mig mening. For eksempel kan jeg ikke forestille mig, hvorfor nogen ville holde blomster eller grøntsager i en skuffe. Men disse er små detaljer, der ikke har noget at gøre med møblerne selv. {Billeder herfra}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar