Bag lukkede døre - Secrets of A Modern Kitchen

Køkkener har mange hemmeligheder, der er klogt skjult bag dørene. Vi elsker mysteriet, og vi kan også lide, at døre gør køkkenet ser pænt og organiseret, hvilket er særligt værdsat i moderne og moderne design. Så hvad kan du gemme bag lukkede døre i et køkken? Nå, mange ting. Normalt bruger vi denne designstrategi til at skjule opbevaring. Funktioner som pantries, hylder fyldt med retter eller stablede gryder og pander er bedst holdt skjult. Køkkenlommedøre er særligt praktiske i disse tilfælde. De er pladsbesparende såvel som stilfulde.

Bortset fra opbevaringshylder og moduler er der en masse andre ting, som du kan skjule i et køkken. Vi taler om apparater som ovne, opvaskemaskiner, mikrobølgeovne, køleskabe eller vinkøler. hvis du ikke vil have disse ting til at blive vist, kan du indarbejde dem i køkkenmøblerne og gemme dem bag lukkede døre. På denne måde kan du opretholde en minimalistisk og sammenhængende køkkenindretning.

Andre ideer omfatter skjuler vinstativer, barer eller endda hele køkkenet. Vi taler om små køkkener eller tekøkkener, som er en del af åbne grundplaner, og som kan have skydedøre, der gør dem til at ligne en anden opbevaringsenhed til stuen. Dette kan være en nyttig designfunktion, hvis du ikke vil have rod på dine køkkenbord til at ødelægge stemningen i opholdsstuen eller blive set af dine gæster.

MoreINSPIRATION
  • Køkken Pocket Doors - En skal-have til små og stilfulde hjem
  • Smarte designfunktioner, der maksimerer din opbevaring af køkkenet
  • Den Expedit køkken opbevaring enhed

Når du beslutter dig for at bruge en af ​​ovennævnte strategier, er det vigtigt at tage hensyn til dit køkkenfarveskema. Når alt kommer til alt, skal disse døre passe på en eller anden måde, og deres farve og finish vil påvirke køkkenets indretning på en stor måde. Dette kan være en mulighed for at introducere en accent farve. I et overvejende gråt køkken kan du for eksempel gøre nogle af dørene gule til et muntert udseende, eller du kan tilføje et strejf af orange, grøn eller turkis. Hvis du foretrækker en mere minimalistisk og klassisk tilgang, vil du måske gerne parre nogle sorte køkkenskabe med hvide døre eller nogle hvide hylder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar