Stilfuld indstillinger til køkkenhætter fra EuroCucina

Køkkenhætter og udluftning virker måske ikke som den mest spændende del af en køkkenopgradering, men Homedit var meget begejstret for alle de nye designs, der blev vist på EuroCucina i Milano. Fra traditionelle stilventilerede hætter, lavprofilmonterede modeller og duktfrie sorter, der ligner mere en lampe end en ventilator, findes mange stilfulde muligheder for at sikre, at din kogeplade eller rækkevidde er ordentligt udluftet.

Downdraft hætter

Nedtræksventilationsanlæg har eksisteret i et stykke tid, og er oftest blevet indbygget i en kogeplade. Nu kan du vælge mellem traditionelle downdraft ventiler eller dem, der automatisk kan hæves op og ud af disken når det er nødvendigt. Når de ikke er i brug, trækker de sig tilbage i tælleren og efterlader en flad overflade. Nogle kommer også med et lys inkluderet.

Hoods, der ligner lamper

En af de fedeste tendenser er den af ​​duktfrie køkkenhætter, der ligner en lampe. Dette er en meget stilfuld indstilling, hvis du ikke kan eller ikke vil have en traditionelt ventileret køkkenhætte.

Flush Mount Kitchen Hoods

Et køkken, der er tæt på pladsen, eller som har et lavere loft, der ikke kan rumme en stor ventileret køkkenhætte, er den perfekte indstilling til en flush-monteret hætte. Det er vigtigt, at du husker, at en flush-hætte stadig skal være placeret korrekt for at lufte madlavningen.

Vægmonterede Hoods

Mens vægmonterede hætter er den mest almindelige standardstil, er nye designs - både ventilerede og duktfrie - slankere og mere lave end de ældre typer. Firkantede, runde, kantede eller farverige, disse køkkenhætter tager mindre plads, men er ikke mindre dramatiske.

MoreINSPIRATION
  • Dekorative køkkenhætter, både funktionelle og smukke
  • LuxAir island hætter i rustfrit stål og glas
  • 5 stilfulde hætter Moderne køkkener drømmer om

Et industrielt udseende

Moderne og metalliske køkkenhætter med en industriel følelse blev vist i moderne, moderne såvel som mere traditionelle indstillinger. Uanset stilen af ​​indretningen, blander den udsmykkede følelse af disse køkkenhætter godt til at lave et interessant køkkendesign.

Nye funktioner på traditionelle køkkenhætteformer

Mærker har opgraderet den traditionelle form af køkkenhætter med ny teknologi, materialer og designelementer. Ligegyldigt hvad din køkken stil præference, der er en ny række hætte, der vil give ikke kun funktion, men mode til dit hjem.

Usynlige køkkenhætter

Køkkenventilation er et must for ethvert madlavningsområde, men det betyder ikke, at alle boligejere kan lide at se på store køkkenhætter. For disse mennesker er der nye muligheder for køkkenventilation, der er næsten usynlig.

Udvalget af køkkenhættedesigner præsenteret i Milano var overvældende. Design og teknologi til disse ofte oversete køkkenapparater er udviklet til det punkt, hvor de er lige så stilfulde (og integrerede) som ethvert andet køkkenelement.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar