Moderne Kitchen Island Ideer, der Reinvent A Classic

Øen er ofte den centrale funktion i et køkken. Andre konfigurationer placerer øen mellem køkkenet og et tilstødende rum som f.eks. Stue eller spiseplads. Men der er mere til det end bare det. Der er mange interessante køkken island ideer, der afslører, hvor praktisk og multifunktionelt dette møbel virkelig kan være. Nogle designs omfatter et køkken ø bord, som enten kan være en forlængelse af disken eller en tilføjelse til hovedenheden. Uanset hvad der er tilfældet, får vi se, hvordan stilfulde og funktionelle moderne køkkenøer kan være.

Design, der giver køkkenøer et bordudvidelse, er meget almindeligt og kan tage mange forskellige former. Nogle bordudvidelser er små og kan komfortabelt sidde to eller tre personer, der tjener det meste som et morgenbord.

Visse designs indbygger naturligvis et bord eller en bar ind i køkkenøen uden at gøre det til en udvidelse. Denne for eksempel gør det klart, at stangdelen har en særskilt funktion ved at placere den på et andet niveau og give det en anden finish og farve.

Når køkkenet og spisepladsen er tilstødende rum på en åben grundplan, kan øen sætte de to funktioner sammen og skabe en sømløs overgang mellem dem, hvilket sikrer en sammenhængende og væskeindretning og atmosfære i hele.

Denne køkkenø, i stedet for at have en udvidelse på den ene side eller på et hævet niveau, har en rå kant træhylde, der omgiver og rammer den en tre sider. Denne platform kan bruges til opbevaring eller på andre måder.

Bordforlængelsen er ikke nødvendigvis et must for en køkkenø, selvom det normalt forbedrer dets design og funktionalitet. Selv en meget lille del som i dette tilfælde giver øen et stand-out look og gør det mere praktisk.

I nogle tilfælde kan køkkenøen komme i fortsættelsen af ​​tælleren. Som følge heraf bliver øen selv en forlængelse af tælleren. Det kan indeholde opbevaringsrum og mellemrum, selv om en simpel designindgang normalt er mere værdsat.

Afhængigt af layoutet og det ledige rum kan køkkenøen strække sig ind i et bord eller en bar til siden eller lige foran. Sideudvidelser er praktiske, når rummet er langt og smalt, og alternativet vil forstyrre dets tilgængelighed.

Et stort nok køkken kan indarbejde et spisebord uden at ofre en afgørende del af dens gulvplads. Faktisk er nogle øer dobbelt som spisebord, og det gør dem særligt rummelige.

Bordforlængelsen på en køkkenø kan enten være lidt højere end øldisken eller lavere, afhængigt af om du venter på at være et spisebord eller en bar. Det kan også enten matche tælleren eller kontrast med den.

Hvis layoutet og rummet tillader det, kan en L-formet bordforlængelse vise sig at være den perfekte mulighed i nogle tilfælde. På denne måde blander de to funktioner ikke hinanden og kan bruges separat og samtidigt.

Moderne køkkenøer er ofte designet til naturligt at passe ind i rummet og dets indretning. De matcher eller supplerer kabinettet eller opbevaringsenhederne og kommer som tilbehør eller et accent stykke designet til at fuldføre rummet.

Dette design og den ovenstående har samme design og strategi. De er indbygget i kabinettet og strækker sig fra mellem opbevaringsrummet. Som du kan se, kan øen enten indbefatte funktioner som en håndvask og en brændeovn eller kan simpelthen bruges som et rum.

Der er ikke behov for en køkkenø for at være meget stor for at kombinere flere funktioner eller at tilbyde mere end blot et counter prep-rum. Selv små versioner som denne kan indarbejde praktisk opbevaring og kan fordoble som en bar eller et spisebord.

For øget pladseffektivitet kan en køkkenø omfatte en bord- eller stængerforlængelse i sit design uden at skulle besætte gulvplads hele tiden. Nogle designs har udtræk eller fold-up-udvidelser.

Moderne køkkener er normalt defineret af minimalisme og rene og slanke linjer. Men hvis du vil have dit køkken til at føle sig lidt mere varmt og indbydende, overvej en ø med et mere traditionelt eller rustikt design som dette.

Marmor er et fælles materiale til køkkenøer, uanset deres stil. Forskellige typer af marmor har forskellige farver og vener, men de deler alle til fælles et unikt udseende og et raffineret og elegant design.

MoreINSPIRATION
  • 15 Breakfast Nook Idéer, der drejer rundt om køkkenøen
  • Sådan sparer du plads med en køkkenø
  • 12 ideer til at skabe elegance til din køkken ø

Sort kan ikke være en almindelig farve til de fleste køkkener, men det gør det ikke til et dårligt valg. En sort ø kan helt sikkert tilføje et smukt og sofistikeret touch til hele køkkenindretningen, hvilket giver pladsen en dramatisk appel.

Barudvidelser på køkkenøer følger ikke altid et mønster. Nogle gange tager de skulpturelle former, mens de andre gange er bare enkle hylder, der er fastgjort på forsiden af ​​en køkkenø.

Hele køkkenøen kan fordobles som en bar, og dette forstyrrer ikke dets evne til også at fungere som et prep-rum og madlavningsområde, hvis det også har en indbygget komfur, vask eller andre apparater og faciliteter.

Når øens bordplade og bordet strækker sig fra den er lavet af forskellige materialer eller har forskellige overflader og farver, bliver det punkt, hvor disse to møder, et fokuspunkt for denne enheds design, og nogle gange er det dejligt at drage fordel af det.

En køkkenø, der passer til værelsetets indretning og resten af ​​møblerne, smelter ind på en naturlig måde, mere, hvis det har et brugerdefineret design, der interagerer med væggenhederne og andre elementer, der er til stede i rummet.

Denne køkken ø har en lav glas partition designet til at adskille prep området og madlavning zone fra bar sektionen. Skillevæggen tjener også som en slags backsplash til vasken og komfuret på den anden side af den.

Selv om der er nogle få sjældne typer marmor, der betragtes som luksuriøse og meget dyre, er det generelt en meget overkommelig løsning, hvilket er en af ​​grundene til, at den er så udbredt i køkkener.

Hver køkkenø har sine egne særpræg og særlige egenskaber, uanset om det er et slank og skulpturelt design eller en bordudvidelse, der skiller sig ud og kontrasterer med resten af ​​enheden. De elementer, der bruges til at få adgang til øen, har deres egen rolle.

Kombinationen af ​​woof og metal gør denne køkkenø til en rigtig god mulighed for industrielt interiør eller til et moderne rum, der kan lide at spille med kontraster og for at udforske skønheden i forskellige materialer og kombinationer.

Selvom dette ikke teknisk er en ø, tilbyder den en interessant designmulighed. Integrationen eller en stangafsnit i køkkenkøkkenes tæller er ukonventionel og ud af kassen, men også klog og inspirerende.

Der skal være et godt forhold mellem køkkenøen, baren eller bordet der strækker sig fra det og stole eller barstole, der supplerer det. Faktisk skyldes mange øer deres unikke og charme til de små accent detaljer, der fuldender deres designs.

Som det viser sig kan en køkkenø med et mere traditionelt eller rustikt design gøre et moderne eller industrielt køkken mere indbydende og mere som et socialt rum end et utilitaristisk rum.

Hver køkkenø er unik og beskæftiger sig med opbevaring og siddepladser på sin egen måde. Hver ø også inkorporerer accentfunktioner i sit design på sin egen måde, om vi snakker om et bord, der strækker sig til siden, et skjult opbevaringsrum, et indbygget apparat eller noget andet.

En indbygget ø gør det lettere at organisere og distribuere alle apparater i hele køkkenet. For eksempel kan øen være den vigtigste madlavning station, mens vasken og alt andet er integreret i et andet område af rummet.

Fyldning af køkkenet med møbler er ikke den bedste strategi, når gulvpladsen er begrænset. Men når rummet er stort nok, er der nok plads til en ø, en bar eller bordudvidelse og masser af opbevaring.

Vælg sort, hvis du vil have køkkenøen til at se enkel og have et elegant og raffineret design. Sort er også en god farve til øen, hvis du vil have den i kontrast med en lys væg enhed eller se slank og lille.

Brug en lille øforlængelse til at opdele tællerummet og hele køkkenet i to sektioner. Hvis du også vil have pladsen til at forblive fleksibel, så lad øen klappe ned eller forsvinde under disken, når det ikke er nødvendigt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar