En mangfoldighed af dør stiler til at skjule din Pantry med

At have et spisekammer er virkelig nyttigt, om det bare er et lavt lagerområde i køkkenet eller et separat rum. Men ikke spring til konklusioner og antage, at en grundlæggende hængslet dør skal gøre det trick. Der er mange andre typer og stilarter at tage i betragtning. Du kan bestemme hvilken der er bedst for dig ved at se på eksempler.

Moderne glidende låge dør.

Brug en glidende låge dør til et lavt køkken spisekammer. Det behøver ikke at skjule hele spisekammeret, og det kan simpelthen være der, så hylderne ikke bliver helt udsatte. {Fundet på kitchenlabdesign}.

Traditionelle dobbelt låve døre.

Hvis spisekammeret er et separat værelse eller krog, kan du bruge traditionelle dobbelte låge døre. De er velegnede til boliger med traditionelle, rustikke eller skandinaviske designs. {Fundet på solomonbuildinggroup}.

Enkle skydedøre.

Sikker på, at skydedørssystemet ikke nødvendigvis skal knyttes til begrebet låldør eller til en bestemt stil. Der er også masser af fleksibilitet med skydedøre, da de kan tilpasses på alle måder.

Tavlen til tavlen.

Brug af tavle maling på din pantry dør kan vise sig at være meget nyttigt og praktisk. Du kan skrive ned købmandslister, opskrifter og andre meddelelser.

Magnetisk og tavle maling makeover.

Giv indersiden af ​​din pantry dør en makeover og brug både tavle maling og magnetisk maling. Påfør 3 lag magnetisk maling derefter 2 lag med tavle maling. Du kan nu skrive ned ting og vise magneter på døren. {Fundet på girlinair}.

Træ og glasdør.

Den type indvendige dør, der har en træramme og en del glas i midten, er for det meste populær i traditionelle indretninger. I tilfælde af pantry, ville en sådan dør lade dig se inde uden at skulle åbne døren.

Lommedøre

Lommedøre er populære i små hjem, fordi de er vidunderlige pladsbesparende, der også giver et virkelig praktisk design. Lommedøre leveres i forskellige stilarter, materialer og design.

Bondegårdsdøre.

Prøv farmhouse døre, hvis du vil give køkkenet et varmt hjemligt udseende eller hvis de simpelthen passer til den stil du har valgt til indretningen. De har disse rigtig gode hængsler, der stort set definerer hele designet. {Fundet på iammommahearmeroar}.

Bekymret finish.

Det kan være rigtig interessant at have en pantry dør, der indeholder denne gammeldags, ubehagelige finish. Du kan få det ved først at anvende et par lag med chokoladebrun maling. Sprøjt derefter på et par kapper vandmaling og nød hele døren. {Fundet på thehouseofsmiths}.

Frostede glasdøre.

MoreINSPIRATION
  • Brug af låger døre som en erklæring i indretningsdesign
  • Closet dørdesigner og hvordan de helt kan ændre indretningen
  • 15 Køkken Pantry ideer med form og funktion

Frostede glasdøre er ganske interessante. De gemmer ikke tingene bag dem 100%, så du kan stadig have et fingerpeg om, hvad der er gemt i pantryet. Denne type udseende kan være nyttigt, hvis du foretrækker, at køkkenet har et afslappet udseende og gør det føles mere luftigt og rummeligt.

Tråd skærme.

Pantry døre med wire skærme er lidt quirky og svært at integrere i de fleste decors. De har lidt industriel flair, og de er også lidt rustikke. Der skulle være andre matchende detaljer i lokalet, så spisekammeret ikke skiller sig ud så meget. {Fundet på macfeedesign}.

Fabric detaljer.

Hvis du ønsker, at pantrydøren passer perfekt til køkkenets finish, kan et sådant design være svaret. Døren kan males og forstyrres for at matche køkkenøen og forsynes med den samme type stof, der anvendes til vinduesbehandlingerne. {Fundet på solskygge}.

Døre, der matcher kabinettet.

Skaffeldørene kunne også matche køkkenskabet og ligner store skabsdøre. På denne måde får du et sammenhængende udseende hele vejen igennem. Det er en fantastisk måde at skjule spisekammeret i almindelig øjekast.

Indbygget spisekammer.

Og når man taler om skabe og måder at gøre pantryet ind i, er der en anden ide: Har et indbygget pantry og det ser ud som om der er en stor væg enhed med alle mulige opbevaringsrum.

Glasdøre.

Hvis du ikke har noget imod at have pantryet helt eksponeret, eller hvis denne type funktion faktisk kan hjælpe med at forbedre det overordnede udseende, skal du vælge glasdøre. Sure, der er også mulighed for at have uigennemsigtige glasdøre, i så fald vil alt blive skjult. {Fundet på decus}.

Shoji skærme.

Et asiatisk inspireret køkken kunne bruge shoji skærme i stedet for regelmæssige døre til pantry. Skærmene er rigtig stilfulde, og de fungere stort set på samme måde som skydedøre.

Døropbevaring.

Få mest ud af dit spisekammer og også med opbevaringsfunktioner på indersiden af ​​dørene. Du kan have hylder til opbevaring af flasker, krukker, krydderier og små kasser. {Fundet på venegasandcompany}.

Barnedør justeret for at passe til et skab.

En låge dør kan tilpasses og skæres i størrelse, hvis det er nødvendigt. Eller måske har du kun brug for en dør med et lignende udseende uden at være en autentisk lågedør. Dette var har en tavle overflader og omdanne hylderne til et spisekammer.

En væg med skydedøre.

Hvad med at omdanne en hel køkkenvæg til et spisekammer. Grundlæggende design en række opbevaringsmuligheder og rum og gem derefter alt bag en væg med skydedøre. {Fundet på sublimegroup}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar