Din ultimative guide til Do's og don'ts af et køkken remodel

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Overvej disse tips, inden du starter dit køkkenombygning. Billede: Skift & Co

Køb et lignende udseende: Bænk | Fur Throw | Counter Stool

Du ville være hårdt presset for at finde nogen, der ikke har et drømmeværdigt køkkenombygning i tankerne. De fleste af os længes efter den dag, hvor vi endelig kan tilpasse vores madlavningsrum. Men når den dag endelig kommer, kan det føles som en herlig opgave. Der er så mange ukendte: Hvordan starter du endda noget som dette? Hvilke forbedringer vil appellere til købere ned ad vejen?

Hvis du har stillet dig selv lignende spørgsmål, er dette indlæg for dig. Vi har sammensat de væsentlige gøres og don'ts af en vellykket køkken remodel. Overvej dette dit omrids, mens du planlægger dit projekt og hold det på hånden, når renoveringen er i gang. Vores tips hjælper dig med at designe et rum, som både er funktionelt og æstetisk behageligt i de kommende år.

Tænk over, hvordan du har brug for dit køkken til at fungere fra dag til dag. Billede: Gå hjem til roost

Køb et lignende udseende: Hanging Rack | Kaffemaskine | Hanging Wire Baskets

Gør: Overvej hvordan du bruger rummet

Når de fleste mennesker tænker på et køkkenombygning, har de et lignende færdigt produkt i tankerne: Professionelle rustfrit stål apparater, granit bordplader og en stor ø. Selvom der ikke er noget galt med denne vision, er det vigtigt at huske på, at det ikke er din eneste mulighed. I stedet for blot at møde status quo, skal du overveje, hvordan din familie rent faktisk vil bruge køkkenet.

Måske dine børn gør deres lektier der, og du vil gerne have et skrivebord, der skal medtages i designet? Måske du underholde ofte og har brug for et langt spisebord til at rumme gæster? Uanset dine personlige behov skal du sørge for, at de er en del af din designplan.

Husk at holde dit budget i tankerne. Billede: James Woodford Design

Køb et lignende udseende: Taburetter

IKKE: Forsink dit budget

Dette gælder for alle renoveringsprojekter, men det er især vigtigt, hvor køkkener er bekymrede. Den gennemsnitlige ombygning koster tusindvis, så du skal sørge for at bruge dine penge klogt. Når du designer dit ideelle rum, lav to lister - en must-have liste og en ønskeliste. Derefter prissætte hver af dine ønskede projekter og sammenligne dem med dit budget. Listerne giver dig en klarere ide om, hvor du skal investere hovedparten af ​​dine penge og hvor du skal forsøge at spare.

Der er mange ting, du kan gøre for at gøre din bolig mere overkommelig. Overvej refacing frysere snarere end at have dem fuldt udskiftet eller købt din apparat pakke fra en grossist leverandør. Hvis du arbejder med et virkelig begrænset budget, er det ofte nok at udskifte skuffens træk og armaturer nok til at give rummet et nyt udseende.

Dobbeltkryd layoutet, inden du forpligter dig til et design. Billede: Habitations Residential Design Group

Køb et lignende udseende: Taburetter | Sconces | Cake Stand

DO: Vær særlig opmærksom på layoutet

Layoutet er et afgørende element i et køkkenombygning, men det er en af ​​de mest oversete. Det er ligegyldigt, hvor dejligt dit nye køleskab er, hvis du ikke kan åbne det fuldt ud, fordi din bordplade kommer i vejen. For at sikre, at din nye plads fungerer som den skal, skal du ansætte en entreprenør, der vil hjælpe dig med at udarbejde et arbejdsopslag.

Men hvis du går på DIY-ruten - eller selvom du bare har brug for en lille beroligelse - anbefaler vi at forhåndsvise layoutet, inden du forpligter dig til køb. For at gøre dette skal du samle målingerne af alle de designelementer, du håber at medtage i rummet. Indstil derefter en tilsvarende længde af streng for at give dig en ide om, hvor meget plads hvert element vil tage op. Da du overvejer hvordan hvert stykke passer sammen, skal du sørge for at have ekstra plads til gangbroer.

Vær altid opmærksom på opbevaring. Billede: Køkkeninteriør

Køb et lignende udseende: Vedhæng | Vandhaner | Mixer

IKKE: Glem lagring

Køkkener er ofte et af de mest overstuffed rum i et hjem. Mellem køkkenudstyr og madopbevaring finder husejere ofte, at de ikke har nok plads til at gemme, hvad de har brug for. Hvis du skal bruge pengene på en remodel, skal du være sikker på, at du inkluderer lageroptioner, der er både funktionelle og stilfulde.

Når du udfører denne opgave, er det første, du skal gøre, at gøre status over din nuværende opgørelse. Vær ærlig over for dig selv om hvilke ting du vil have ved hånden og som kun bruges til særlige lejligheder. Derefter brainstorm muligheder for hvordan gemme disse emner så effektivt som muligt. For eksempel kan du medtage et skab til gryder og pander ved siden af ​​komfuret eller med et spisekammer, der giver nem adgang til efterskolevarer.

Hold lys i tankerne. Billede: Margaret Wright Photography

Køb et lignende udseende: Skabets træk | Vedhæng | Håndvask

DO: Sørg for, at der er nok belysning

Der er så mange visuelle komponenter til at lave mad - hugge op ingredienser, måle dem ud, læse ovnen temperaturen. Det sidste, du vil have, er at forsøge nogen af ​​disse, mens du skifter til mere lys. Af denne grund er køkkenbelysning en lejlighed, hvor mere virkelig er mere.

Prøv at forestille dig at arbejde i rummet, mens du overvejer, hvor du skal tilføje belysning.Selvfølgelig vil du gerne have noget lys ved ovnen, nær vasken og over en køkkenø. Også tage højde for personlige præferencer, som hvor du vil gøre hovedparten af ​​din ingrediens prep eller hvis du har plads til et spise-spisestue. Hvis du kan, overvej at tilføje ekstraudstyr som under-kabinet belysning for at gøre værelset lidt lysere.

Overvej at indarbejde en tendens til at holde dit køkken interessant. Billede: Heidi Caillier Design

Køb et lignende udseende: Tæppe | Spisestole | taburetter

IKKE: Spil det for sikkert

Retur på investering, eller hvor meget egenkapital du får ud af en forbedring, når du går til at sælge dit hus, er et almindeligt emne blandt dem der overvejer et køkkenombygning. Det er ikke svært at se hvorfor, når du tænker på, hvor ofte køberne navngiver et opdateret køkken som højeste prioritet. Desværre fører dette intense fokus ofte husejere til at afregne til cookie-cutter design. Vi ville hævde, at valg af et godt medium og tilføjelse af en lille personlighed vil hjælpe dit færdige produkt skille sig ud fra mængden.

For dem der tror, ​​at de måske bliver i deres hjem i et stykke tid, er himlen grænsen. Vælg en farverig statement island eller mønstret fliser gulv for at infuse rummet med lidt af din personlighed. Dem, der har til hensigt at slå fast på ejendomsmarkedet om nogle år, kan stadig tilføje visuel interesse gennem deres tilbehør. Tænk på at tilføje fede belysningsarmaturer, mønstrede tæpper eller bruge sætningsmøbler til at gøre dit køkken føles som hjemme.

Planlægning i forvejen vil sikre en vellykket renovering. Billede: Widell + Boschetti

Køb et lignende udseende: Taburetter | Vedhæng | Range Hood

Remodeling et køkken kan føles som en overvældende opgave. Da det ofte er et af de mest brugte værelser i et hjem og en af ​​de mest efterspurgte funktioner til videresalgspotentiale, kan det føles som om hver detalje skal være perfekt. Med lidt planlægning kan du sikre, at din vision for rummet falder på plads. Brug vores tips som vejledning til at starte brainstorming og henvise til dem efter behov. De vil hjælpe dig med at skabe de nødvendige rammer for et vellykket færdigt produkt.

Hvad synes du om disse køkken remodel tips? Har du nogen af ​​dine egne at tilføje? Del dem med os i kommentarerne!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar