Den perfekte tid til dit køkken ombygget

Indholdsfortegnelse:

Den perfekte tid til dit køkken ombygget
Den perfekte tid til dit køkken ombygget

Video: Den perfekte tid til dit køkken ombygget

Video: Den perfekte tid til dit køkken ombygget
Video: Hvem kan lave den flotteste dessert? / Mutti og Mortens køkken! 2023, September
Anonim
Billede: CHR Dauer
Billede: CHR Dauer

Dit køkken er et praktisk, meget brugt rum, som du virkelig bør nyde at leve i hver eneste dag. At holde den opdateret og til din smag kan virke lunken, men hvilken plads kan være vigtigere i vores dagligdag? Vi er villige til at tilbringe en komfortabel seng for at holde os rolige og sunde. Skal vi ikke investere i køkkener, der hjælper os med at leve sundere og mere komfortable?

Når du opgraderer dit køkken, forbedres effektiviteten, stilen og værdien af hele dit hjem sammen med kvaliteten af din egen livsstil. Og så tror vi nu er det tid til at ombygge dit køkken.

Disse tre primære grunde til at overveje at opdatere dit køkken, herunder effektivitet, skønhed og investering; alle kan og vil strømline den måde, du og din familie bruger køkkenet på. Det industrielle køkken nedenfor står i kontrast til det lyse, lyse køkken ovenfor, men de er både smukke og skræddersyede samlingssteder i hjertet af hjemmet.

Forestil dig, hvad dit køkken og spiseplads kunne blive med de følgende tips, og du vil se hvorfor nu er det rigtige tidspunkt for et køkkenombygning.

Billede: Kunstnerisk design for at leve
Billede: Kunstnerisk design for at leve

Gør det for effektivitet

Alle æstetik til side, den mest praktiske grund til at omdanne dit køkken er at øge effektiviteten. Dette er måske ikke den mest glamourøse eller spændende årsag til at forpligte sig til et køkkenombygning, men det er nok en, som du vil sætte pris på mest, mens du bor i dit hjem.

Du har måske allerede hørt om den gamle køkken design regel kendt som "Golden Triangle." Det enkle koncept her er, at de tre apparater du bruger mest (typisk køleskab, komfur og vask) bør justeres for at danne tre punkter i en trekant, hvis du så køkkenet fra en birdseye visning.

Dette er stadig et forsøgt og sandt tip, men en størrelse passer ikke nødvendigvis alle sammen. Tænk på de apparater, du bruger mest oftest. Skal din "Gyldne Trekant" være en helt jævn eller lige-sidet, trekant? Eller skal dine to mest brugte apparater være tættere sammen, mens den tredje kunne være lidt længere væk?

Planlæg en effektiv vej som denne gennem dit køkken og baseret på den måde, du og din familie bruger dit køkken på, vil strømline dit liv på måder, du ikke engang havde forestillet dig. Disse små detaljer kan tilføje op til en stor lettelse, når du ikke støder på ting og hele tiden bevæger sig frem og tilbage for at forberede alle dine måltider.

Taler om apparater, hvornår var sidste gang du opdaterede din vask eller ovn rækkevidde? Overvej din madlavning stil og prøv at understrege et eller to elementer, der vil gøre dit liv lettere. For eksempel behøver du muligvis ikke en 8-brænder, kommerciel stovetop, men hvis du kan lide at lave mad i god tid i forvejen til fester eller opbevaring, kan et stort køleskab til at holde festbakker og en ekstra fryser til opbevaring af forkogte måltider kunne gemme dig hovedpine regelmæssigt. På nedenstående billede danner køkkenet en trekant med to køleskabe som de primære elementer.

Glem ikke køkkenopbevaring. Selvom du har et lille køkken, kan du ombygge på en sådan måde, at du får den plads, du har brug for for at maksimere pladsen. Har du ikke en hylde høj nok til at holde den elektriske stativ mixer? Lav en! Brugerdefineret opbevaring og kabinet kan frigøre diskplads og hjælpe dig med at lave mad mere effektivt.

Billede: Morgante Wilson Arkitekter
Billede: Morgante Wilson Arkitekter

Forbedre din livskvalitet

Udseende er ikke alt, men skriv dem ikke af. Et smukt køkken har meget håndgribelige fordele. Et design du elsker vil påvirke din daglige livsstil - trods alt bruger de fleste en stor procentdel af deres tid derhjemme i køkkenet, selvom de ikke laver madlavning! Billedet ovenfor er det perfekte eksempel på et køkkenombygning, der også fremmer et miljø at samle rundt i løbet af madberedningen.

Husk det, når du planlægger en renovering. Hvis dit køkken er lukket eller isoleret nu, vil opbygning i siddepladser eller tællerplads til social interaktion dramatisk ændre den måde, som du og dine kære interagerer hjemme.

En mere åben plan eller en med et indbygget spiseplads kan omdanne dit køkken til det centrale hjerte af hele dit hjem og familieliv. Køkkenet på billedet nedenfor indeholder en fuld spisestue i layoutet, hvilket gør det både et sted at lave mad og et sted at dele komplette måltider alt sammen i.

Når det kommer til detaljer som farver og temaer, gør dit køkken et sted, du vil være. Hvis du elsker dit køkken, vil du være glad for at bruge tid der. Selvom du ikke er kok, kan du finde dig selv at nyde rummet mere end man nogensinde troede var muligt.

Billede: Designhousetx.com
Billede: Designhousetx.com

Se belønningerne

Det er dit liv: Se forskellen, som et køkkenombygning gør på hele din livsstil, ikke kun den bygning du ringer hjem! Denne køkken remodel vist nedenfor har en stor, personlig touch af blågrønt i tilbehør og vinduesbehandlinger, der viser udsmykningen af boligejer på en subtil, professionel måde.

Gæster og familie vil gerne samle i et personlig køkken designet til at være behageligt og nemt at navigere. Du kan endda lave mad oftere, hvis du har et strømlinet og effektivt køkken, du elsker - og der er ikke noget bedre efter en lang dag end et sundt hjemmelavet måltid med familien. Eller i alt ensomhed.

Hvis du vælger at sælge dit hjem i fremtiden, investeres i et køkkenombygning konsekvent som en af de bedste måder at tilføre værdi og appel til dit hjem, hvilket giver et betydeligt afkast på din renoveringsinvestering.Det er en reel pengemæssig fordel, for ikke at nævne den ekstra nudge for at overbevise potentielle købere om at vælge din ejendom.

De funktionelle, inspirerende og salgsværdier, som et køkkenombygning tilføjer til dit hjem, er større end det andet rum i dit hus. Så hvis du ønsker en måde at opfriske dit hjem på en stor måde uden ombygning af flere værelser, er køkkenet plads til at fokusere din tid og opmærksomhed.

God madlavning!

Billede: Cheryl Scrymgeour Designs
Billede: Cheryl Scrymgeour Designs

Anbefalede: