Køkkenborde til små rum med store personligheder

Så du har et lille køkken. Selvom dette ikke er ideelt, må du ikke bære dig selv for meget. Du er heldig at leve på et tidspunkt, hvor der er en løsning på ethvert problem, faktisk mange forskellige i dette særlige tilfælde. Bare fordi et køkken er lille, behøver det ikke at betyde, at det er upraktisk også. Med den rigtige fordeling af elementer kan de rigtige proportioner og det rigtige valg af funktioner, materialer, finish og farver maksimere køkkenets funktionalitet og endda få plads til et lille bord, som du kan bruge til forskellige formål. Jeg har faktisk været på udkig efter det rette køkkenbord i nogen tid, og i dag kan jeg endelig være den dag jeg vælger en. Lad os se på nogle af mulighederne.

Det ville være tåbeligt at sige, at der altid er plads til et bord i køkkenet. Nogle gange er et køkken simpelthen for lille til det, det meste af tiden. Et dårligt layout kan forhindre dig i at sætte et fast bord i dit lille køkken, men en fold-down kan være det perfekte alternativ. Du kan også montere bordet direkte på en af ​​væggene for at spare plads. Hver tomme betyder noget. {Found on paglialongastudio}.

Drop-tabeller er super praktiske i små køkkener og små boliger generelt og huske på, at ikke alle drop-tabeller er store, når de udvides. Faktisk, tænk på denne stil som en måde at lave et lille bord på endnu mindre. {Fundet på fbphotography}.

Jeg finder personligt cocktailborde med runde toppe og piedestalbaser til at være den bedste mulighed for små køkkener. De er små og alsidige nok til at passe i hjørner eller at se godt ud i midten af ​​rummet, og de har dette lette udseende, der opretholder en luftig og rummelig følelse i køkkenet. {Fundet på betonbeton}.

Et køkken kan være lille, men hvis det er åbent og en del af en stor grundplan, føles det ikke så lille. Et lille bord med to stole kan sikre en problemfri overgang mellem køkken og opholdsstue. Overvej et højt bord og barstole, hvis du vil lægge vægt på deres slanke linjer og på lodretheden af ​​rummet. {Fundet på rencontreunarchi}.

MoreINSPIRATION
  • Måder at integrere hjørne køkkenborde i din indretning
  • Drop-down tabeller i små rum: 1 Nyttigt koncept, 5 forskellige stilarter
  • Små spiseborde passer til stramme rum og hyggelige hjem

Et lille lille bord kan se super sødt ud i køkkenet. Bare se, hvor yndig denne hvide er. Disse plushy, knap-tufted stole er den perfekte pasform til det. Faktisk har denne bord et meget simpelt og ret fremad design, og det gør det til en god kandidat til et DIY projekt. Måske vil du gerne replikere designet en af ​​disse dage. {Fundet på michaelanoelledesigns}.

Hvis du planlægger at sætte dit køkkenbord i hjørnet af rummet, kan du lige så godt få det bedste ud af det rum. Overvej en indbygget hjørnebænk, måske endda en med opbevaring under. En rund piedestal bord kunne være en perfekt pasform, og du kan også tilføje to stole på den anden side.

Et hjørne med et vindue er et ideelt sted til en hyggelig køkkenkrog. Vinduet forhindrer dig i at sætte møbler på væggen alligevel. Du kan endda passe en trekantet kant eller hylde lige i hjørnet for at kunne bruges som sidebord eller som skærmoverflade til indrammede fotos, blomstervaser eller planteplanter. {Found on lauralakindesign}.

Mange boliger har i dag åbne boligarealer, hvor køkken, spisestue og opholdsstue deler et enkelt åbent rum. I denne sammenhæng kan køkkenbordet også være spisebordet og omvendt. Det betyder dog også, at der ikke er plads til en ø i ligningen. {Fundet på mangodesignco}.

Hvis du vil give dit køkken det hyggelige og behagelige, kan et bord og nogle stole eller en kærester hjælpe dig med at opnå det. Du har ikke brug for et stort køkken til det. Prøv at finde det rigtige arrangement og møbeldesign og hold indretningen enkel. {Fundet på emilymccall}.

En anden måde at integrere et bord på i køkkenet uden at få pladsen til at føle sig lille eller rotet er ved at vælge et bord med en gennemsigtig glasplade. I dette scenario er det enten bordets base eller de stole, der skiller sig ud. {Fundet på genassembly}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar