Cedar Frontispice giver LA Bungalow et friskt udseende

Martin Fenlon Architecture ombygget Fenlon House, en 1920s tre-værelses bungalow i det rolige kvarter Hermon, lige nordøst for downtown Los Angeles. Fenlon tilføjede en klar cedarfrontspice, med en mørk ramme, der fungerer som et udendørs rum til hjemmet. Dets terrasseret trappe ombrydes til en træbænk til gadevendt udendørs siddepladser.

Vinduer, der løber over det meste af den nye forvæg, bringer lys ind i boligarealet og giver et ensartet elementindpakning omkring ejendommen. Den klare cedertræ derimod kontrasterer perfekt med firkantede cedertræplanker, der anvendes til det oprindelige udvendige.

Arkitekten hævede højden af ​​indvendige værelser ved at fjerne det oprindelige loft og udsætte husets træ tag. Et triangulært tagvindue i forsiden af ​​hjemmet tilføjer sit moderne udseende, idet man har udskiftet et tagtag over den oprindelige indgang.

Køkkenet er lavet næsten udelukkende i træ, der ekko træpanelens design. Badeværelset har en lignende moderne flair, lavet i en lyseblå flise, der supplerer det mørke træ af det skrånende synlige tag ovenfor. [Fotografi og information høflighed af ArchDaily]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar